Varm i trøya

Hvis det er en ting jeg aldri har vært spesielt glad i må det være varme. Joda, jeg liker et bål uti skauen i -20°C, som sørger for at fingrene dine ikke får koldbrann, og sørger for at du faktisk våkner opp neste morgen. Det jeg ikke liker er det å sitte på bussen, i klasserommet, eller på kamera foran Skype å svette fordi Oslo har en eller annen gryteeffekt. Hjelper desto mindre å bo i fjerdeetasje i en blokk hvor folk har råd til å fyre opp 365 dager i året. Også var det å ha 2 meter langt hår som samler på all svetta i pannen… Mmm.

Midt under påsken eksploderte bloggen min av spam. Det var en eller annen tulling som tagget 50 andre spammere i en av postene sine, og etter det har det vært helt håpløst mye… spam. Prøvde først å gjøre bruke spamfilter og litt blokkering av IP-adresser,  og sperre alle de som ble tagget, men  til ingen nytte. Dermed installerte jeg Disqus-kommentarsystemet. Håper dette hjelper, og for de av dere som bruker Windows Phone 8(Er omlag 1/3 av mine lesere), er det faktisk Disqus en app! Dere kan bruke den for å holde oversikt på kommentarene dere legger igjen her, og får varsler når jeg/noe andre svarer på dem 🙂 Sånn bortsett fra det faktum at ingen kommenterer her da…

SAMSUNG CSC

 

Endelig litt retro-action igjen 🙂 Og i «action» mener jeg plastbrikker som kommer til å støve ned i hylla mi! FART OG SPENNING DELUXE. Uansett så har jeg fått tak i en kopi av Fatal Fury First Contact til Neo Geo Pocket Colour. Da doblet jeg samlingen min, så var et velkomment stykke plast 🙂 Spillet i seg selv var ikke altfor verst, men er jo dessverre ikke sammenlignbart med noen av de andre spillene i serien. Claire og jeg prøvde Real Bout Fatal Fury Special, men jeg tapte etter første runde, og hu fullførte hele storymoden…

Skjønner ikke egentlig hvorfor jeg har fått så dilla for serien, jeg finner  jo ikke ut en dritt av det, og bare trykker på tilfeldige knapper 😛