Våpenhvile

Fytti grisen dette har vært en tung uke. Eksamen på fredag, eksamen på tirsdag og innlevering på onsdagen. Det verste er at jeg gikk glipp av Iron Banner på Destiny! Livet mitt ligger i grus!

På den positive siden fikk jeg tak i Super Smash Bros. for Wii U litt tidligere enn forventet. Eneste ulempen var at jeg ikke fikk den versjonen hvor det fulgte med en GameCube-stikke, men man kan tydeligvis ikke få pose og sekk, eller adapter og kontroll i dette tilfelle.

Utenom alt det horribelt triste jeg har gjennomgått har det ikke skjedd fullt så mye. Var innom leiligheten til Fredrik i Grønland, og det var ikke så verst på innsiden, men fy så mye sikkerhet det var rundt omkring der!

Fredrik og jeg sikret oss hvert vårt eksemplar allikevel!
Fredrik og jeg sikret oss hvert vårt eksemplar allikevel!

Jeg har fremdeles eksamener igjen, så vet ikke hvor mye oppdateringen det blir framover. Etter eksamen er det Mega, og dere så hvor godt det fungerte for bloggen i sommer. Dere mener vel at den var på sitt beste under ferien fordi jeg nesten ikke rakk å skrive? Vel, da kan dere se fram til en hvit jul for her blir det lite med sort skrift.

Snart på tide med julekalender og ønskelister. Har så uendelig mange ønsker, og helvetes Amiibo-helvete kommer til å ruinene meg! Inntil videre får dere ha lykke til med juleforberedelsene, også har jeg en relativt «spennende» post i vente for dere 🙂

Ser ut som det kan bli litt Vita på storskjerm nå. Hvem vil ha en anmeldelse av mikrokonsollen?
Ser ut som det kan bli litt Vita på storskjerm nå. Hvem vil ha en anmeldelse av mikrokonsollen?