Værfast

Jupp, sitter fast i Tsjekkia i det dette avsnittet skribles ned. Åja, glemte å nevne jeg har vært i Tsjekkia. Ikke så altfor mye spillrelatert som skjedde der. De eneste spillene de hadde var Call of Duty og Blizzard-spill. Er kanskje en del piratkopiering og litt svakere kjøpekraft der nede så det går kanskje bare stortitler?

Dette var hovedutvalget i Tsjekkia.
Dette var hovedutvalget i Tsjekkia.

Stig fant oss en svensk retrospillbutikk på nettet. Utrolig billig side, men lunkent utvalg. Fikk tak i Sonic Jam da! Trodde det skulle være en samlepakke med en originaltittel i tillegg til Sonic 1, 2 og 3, men da jeg startet spillet fikk jeg to valg: «Start Game» eller «Sonic World». Da tenkte smarte jeg: «Sonic World må jo være et rom eller noe jeg kan velge imellom alle de gamle spillene.» og valgte «Start Game». Da kom jeg inn i det jeg så for meg skulle være Sonic World.

Nysgjerrig som jeg ble startet jeg Sonic World. Det så ut som Sonic R i åpenverdenform, og uten mål og mening, sånn mer eller mindre. Det hele gikk ut på å samle ringer for å låse opp info om tidligere Sonic-spill, og min favoritt var kinoen med alle de originale reklamefilmene over alle de da utgitte Sonic-spillene.

SAMSUNG CSC
Da har jeg vel en «komplett» Sonic-samling på Sega Saturn… Yay…

Har brukt litt tid på å fullføre denne posten, så fra da jeg skrev de ovennevnte avsnittene har det skjedd en del. Greit å være lat med postene mine, for da kan jeg slå sammen to stykker i en smekk, og dere slipper å lese fullt så mye! Er dere ikke glad for at jeg strever for deres velvære?

Var hos Larsen sammen med Stig og Fredrik og «gamet» i noen dager nå i påsken. Gamet som i å spise godteri og se på Schwarzenegger i 80-talls filmer. Spilling ble det lite av for Larsen var opptatt med The Talos Principle , Stig chattet og styrte Heroes of the Storm og Fredrik eide Monster Hunter 4 Ultimate. Jeg ble sittende å prøve og få folk til å spille det samme, men det ble det nesten ikke noe av. Gratis brus hos Larsen er uansett ikke noe man klager over!

Relanseringen med dårligere grafikk!
Relanseringen med dårligere grafikk!

Jeg fikk også tak i Xenoblade Chronicles 3DNew 3DS. Kan ikke si jeg var skrekkelig imponert. Grafikken var temmelig tam, men den skal ha at det var en veldig stor verden og hadde en lang tegnedistanse(er dette det norske navnet?). Vil påstå at Monster Hunter stikker av som den best presenterte tittelen på 3DS. En annen nedtur med spillet var definitivt kampsystemet dens. Auto-angrep. Seriøst? Hvem syns sånt er morsomt? Greit at man kan aktivere ferdigheter og slikt for en mer «dynamisk» innlevelse, men auto-angrep er jo så RuneScape og MMORPG-er generelt!

Jeg ble overrasket over at Talos hadde en veldig sterk integrasjon med G19 tastaturet mitt! Viste all slags statusoppdateringer og slikt!
Jeg ble overrasket over at Talos hadde en veldig sterk integrasjon med G19 tastaturet mitt! Viste all slags statusoppdateringer og slikt!

The Talos Principle fristet så mye på 50% at jeg… tvang dama til å kjøpe det til meg. Grafikken er nokså brukbar, og presentasjonen og atmosfæren er veldig godt gjennomført. Mystisk, moderne og eldgammelt samtidig. Har dessverre ikke tid til å spille det akkurat nå. Skal nemlig anmelde Mountain for en av seerne på Secret Chest…

Og når vi er inne på SC så har jeg kanskje ikke fortalt dere at vi hadde en Sonic-måned på kanalen vår. Jeg ble ganske fornøyd med den, men seerne var nok ikke fullt så enige i det. Ble veldig få seertall og noen av videoene fikk nesten ikke kommentarer heller så. Dere vil vel se dem? Dere gidder vel kommentere her og på kanalen? IKKE SANT?!

Uansett! God påske til aller mine lesere… selv om den snart er over!