Tilbake til fremtiden

Forrige post var noe jeg brukte for å kjøpe litt mer tid, tid for å ha en utpakking av Neo Geo X Gold! Filmen blir publisert på Secret Chest, og jeg gjør mitt beste for å holde meg selv, og alt spekket utenfor kameraets synsvinkel. Litt armfett må dere nå fremdeles leve med.

For alle mine tidligere filmer i denne bloggen, så har jeg brukt et redigeringsprogram som heter ShowBiz, som fulgte med PVR’n min. Det var det absolutt verste jeg har vært borte i, siden den kræsja hele føkkings tiden. Så fikk jeg anbefalt PowerDirector av Stig, siden han brukte det selv. Rett etter at jeg begynte å bruke stuffet, frøs programmet seg, og Stig skrev samtidig på chat: «Jeg har hatt litt problemer med den gjennomtidene :P……… 😛 😛 :P» Akk og vene tenkte jeg, men fikk den til å virke nogen lunde greit nok, iallefall overkommelig i forhold til ShowBiz. Da jeg eksporterte prosjektet og så resultatet, brant jeg meg veldig. Eller var vel kanskje omvendt, siden det var trial produkt og smørt vannmerke over filmen. Så var det bare å dra BI-kortet for å få fullversjon igjen da, ca-chiiiiing! $$

Liste over spill som fulgte med:

– 3 Count Bout
– Fatal Fury
– League Bowling
– Puzzled
– Alpha Mission II
– Fatal Fury Special
– Magician Lord
– Real Bout: Fatal Fury Special
– Art of Fighting
– The King of Fighters ’95
– Metal Slug
– Samurai Showdown II
– Baseball Stars 2
– King of Monsters
– Mutation Nation
– Super Sidekicks
– Cyber-Lip
– Last Resort
– Nam – 1975
– World Heroes Perfect
+
– Ninja Master’s

Husker dere noen titler eller vil ha et review på et av spillene, så si i fra 🙂