Tilbake fra graven!!

For å gjøre deres allerede miserable hverdag langt mer elendig, kommer med en «gjennopplivelse» av bloggen. Nå oppdaget sikkert mange av dere glupingene der datoen på gårdagens post, så dere ventet vel bare på dette øyeblikket? Da jeg delte dette innlegget på face, fikk jeg en kommentar fra Larsen: «På tide!» Vidar skrev at han håpte at det var en aprilspøk. Larsen fikk fire likes, og Vidar fikk en av meg. Elsker fansen min!

Visstnok alle Game & Watch.
Visstnok alle Game & Watch.

Larsen, Aleks, Stig og meg selv dro til Tilt for å delta på quiz. Hele Level Up var der, og vi fant ut at vi ville prøve å slå dem. Vi var jo tross alt Team SecretChest! Skulle vise seg vi havnet på 5. plass med 370 poeng mot deres 2. plass på 605 poeng av totalt 12 lag.

Jeg følte meg flau. Her driver jeg en egen retroblogg, også svarer jeg best på spørsmål om dagens spill, og skrev at George Lucas lagde Monkey Island! Ingen god selvfølelse akkurat, og selvfølelsen ble desto bedre da VG ville regne over vår retting av deres prøve…

Som dere så i forrige bloggposten min, så lagde jeg en liten aprilspøk på at jeg ville slutte i SecretChest på grunn av Stig og Aleks. Resulterte i at vi mistet noen abonnenter, noen jeg og Stig fryktet bitte litt. Vet ikke om jeg skal ta det som et kompliment, eller som noe annet. Uansett så er det ikke bra å lage filmer som drar det lille, men hardt opparbeidedet publikummet vi har i dag.

Prøvde å stoppe han, men det gikk ikke…
Prøvde å stoppe han, men det gikk ikke…

Det vil trolig komme en film om Tilt-quizet veldig snart 🙂 Er litt gøy å plage VGTV slik som vi klarte det på Gullstikka og Tilt nå, og ikke faen om de slipper unna neste gang heller! Mohahaha!