Tiden flyr

Da har vi snublet over til 2014, og vi blir ikke noe yngre. Få tid til alt er en sak for seg, og penger ser ut til å miste verdi i øynene mine, selv om behovet er større enn noen gang. Tror jeg høres litt ut som Sylvester Stallone nå, men kanskje ikke så rart. Jeg og dama har sett på Den siste samurai og Rocky Balboa i kveld nå via Plex… Yeash der fikk jeg sagt det. Satt opp Plex, litt fornøyd og litt irritert, men stort sett positiv. Gå å se de filmene jeg nevnte, om du ikke gjør det i dette øyeblikk, eller ikke har allerede har sett dem før. Til dere sier jeg bare: Stikk ut av bloggen min. Dere har bedre å fore! Eller vent… Det er jo ingen her… Forever a… WHALERUZZ!

Weh liek MNT DEW!

 

Når dere først er her, så kan vi ta å se på hva som var bra med 2013.
Annet enn høstens storte titler som Super Mario 3D World og The Legend of Zelda: A Link Between World, har man fått med seg en god dose med andre nyheter. Batman Arkham Origins både på Vita og PC var knallspill som mange mente var oppbrukt, men det er litt sprøyt i den uttalelsen for spillet holder seg utrolig godt (MIN BLOGG MIN MENING!) Ikke glem Sonic Lost World som var meget god tittel til både 3DS og Wii U!

Playstation 4 har også blitt lansert, men er liksom ikke helt på alvor føler man. De færreste har vel fått kloa, eller i mitt tilfelle luffene, i konsollen selv. Jeg har alltids fått prøvd den, men for min del så er Playstation 3 fremdeles like aktuell med sitt spillbibliotek, for grafikk avgjør liksom ikke spilloplevelsen min, bortsett fra PC… Stasjonær PC… Med AMD-kort. Uansett skuffet over Microsoft som dreit seg ut på lanseringen av Xbox One, selv om jeg har sett FIFA-Bundle hos Coolshop på lager til en horribel pris. Wii U kom igjen og ikke heng etter nå! MadCatz M.O.J.O. og Ouya kan jo heller ingen glemme…

Spekkhogger’n til venstre, Aleks, Martin, Larsen, Stig, Line og Sebbe.
SecretChest + Martin. Line og Sebbe på SpillExpo 2013!

Jeg prøver å se litt på hylla mi over hva som faktisk ble lansert i år som er verdt å nevne her, men ser jo at det kun ligger retro der, noe som har preget dette året kraftig. Dreamcast, PS2, Saturn, Neo Geo X og Pocket Color, Nokia N-Gage, og sikkert noe flere unevnte har dominert hyllene mine. Filmene jeg har laget via SecretChest dette året har jo satt sine spor. YouTube var ganske nytt for meg da Stig ba pent om hjelp, og etter har jeg ikke fått sluppet unna. Mon tro hvorfor? Trolig for å få Stig og Aleksander sine filmer til å se bedre ut i lyset av mine eller noe i den dur.

Hvis dere har lest så langt, så orker dere sikkert å høre litt om forventninger til 2014?
PS4 vil jo komme ut seriøst til neste år, sammen med Xbox One. Sistnevnte blir jeg nok ikke å anskaffe i år, selv om jeg faktisk har fått meg en 360 og en original Xbox i julegave. Enkelt og greit fordi konsoller har kun en ting jeg bryr meg om, eksklusiver. Ryse: Son of Rome er ikke godt nok desverre, og jeg har ikke satt meg nok i Halo til å bry meg riktig enda.

Ellers så vil jo noen Phantasy Star dukke opp på PC og Vita om vi er riktig heldige, sammen med en offentliggjøring av Monster Hunter 4 som må komme, og noe Phoneix Wright-spill. Capcom og Sega fanboy?  Vær sikker! Skal jeg toppe det hele med litt Nintendo Fan Boy-spasmer, så har man Super Smash og Mario Kart 8 + Bayonetta 2 på vei!

Jeg vant handbak mot den greia der, i hodet mitt mens jeg trasket rundt på Gamescom 2013.
Jeg vant handbak mot den greia der, i hodet mitt mens jeg trasket rundt på Gamescom 2013.

Noe jeg har glemt? Hva er egentlig den største hendelsen i år? PS4 og Xbone kanskje? Vel, i mine øyene er spilla det viktigste, PC er et unntak da, og man har ikke en god konsoll om man ikke har gode spill. Så hva er det jeg tenker på da? Er ikke dette året til en spesiell karakter? Grønn lue… Litt pysete til tider… Lever i skyggen av sin bror? 2013 var Luigis år, og Nintendo har sagt at 2014 også vil være Luigis år… Ehhh? Logikk hvor ble du av?

Noen av Luigi titlene fra i år.
Noen av Luigi titlene fra i år.

Jeg vil bare takke mine lesere for å ha fulgt med på denne rosa-hvalross bloggen, hvor jeg innbiller meg at jeg har flere enn Geo, Larsen, Magnus og Vidar som leser. Arnbjørn har vært mann nok til å innrømme han ikke vil lese, og slikt setter jeg faktisk pris på. Jeg vil ikke skrive om folk syns dette er søppel, men så lenge jeg har en av dere der ute, så er det hele verdt det. Jeg sette pris på alle mine venner og «fans» som har gjort mitt år til noe mer enn å bare svette foran min støv-samlende retrospillkolleksjon.

Jeg føler jeg har glemt å nevne noe nå som å nevne at jeg begynte for Spillfeber, var på Gamescom, SpillExpo, men skriver dette faktisk tett opptil nyttårs feiringen, og ville egentlig bare meddele dette:

God nyttår alle sammen! Vi vil fortsette å «se» til hverandre i 2014!

Takk for en nydelig år med «Ma Cherie! Je t’amie!» året hadde ikke vært det samme uten deg!! <3

1010336_10151687370842566_440335812_n