Tiden… DEN FLYR!

Jeg må virkelig si at dette er skandaløst! Jeg ser at siste post var på nyttårsaften, så tenker det er på tide med noe mer for dere sultne lesere. Kort og godt har mesteparten av tiden gått til å omstille seg skolens døsige gang, og Get tok nettet vårt!

Jeg holdt på med mitt(aka. sove) og det ringte på døra. Jeg kledde på meg og gikk rolig mot døra(skvatt og løp i bokseren), og der stod Get. Snakket om at TV-kanalene hos naboene ble forstyrret av støysignaler og «måleren» deres hadde vist utslag om at vi så på TV her. Jeg lot vedkommende stige på å ta en titt, og kommenterte jeg ser ikke på TV, så det var nok ikke noe problem her. Først spurte han meg om hvor modemet lå, og jeg sa under TV-benken og pekte mens jeg gikk tilbake til soverommet for å kle på meg litt.

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Da jeg kom tilbake var han borte ved PC-en, mens TV-benken og kabler var dratt fram, fordi han ikke skjønte hvor den lå. Jeg måtte vise han den, men han så bare på den, fra avstand, i ett sekund og spurte meg deretter om hvor antenneuttaket lå. Pekte opp i hjørne av taket, og han svarte da: «Altså, antenneuttaket, hvor er det?». Jeg gikk bort til uttaket og viset han det og han bare «Ja…». Det tok noen sekunder før han sa følgende: «Jeg tror dette kan være årsaken. Bare vent litt så skal jeg snakke med han andre». Så koblet han kabelen til modemet ut av veggen, og gikk i trappa og spurte han andre hva «måleren» viste nå, og det var plutselig blitt mye bedre. Deretter komme begge to inn og å så på uttaket og sa noe om at det ikke var isolert. «Da må du enten betale 1200 kr nå, så fikser vi det umiddelbart, eller så må vi stenge nettet deres». Jeg sa jeg eide ikke leiligheten, og dens slags måtte jeg ta opp med huseier. Da ble de ganske innpåslitne, og var veldig på at om jeg ikke betalte for ordne opp «problemet» her og nå, ellers måtte de stenge nettet umiddelbart.

Selvfølgelig ble jeg litt irritert da to stykker kom og vekte meg, og maste om 1200 kr som bare hørtes svindel ut. Jeg ba dem pent om å gå så skulle jeg kontakte huseier og Get personlig. Jeg ringte Get i ettertid og de kunne bekrefte at det der var nok ingen svindel. Da jeg kommenterte at de hadde rotet i leiligheten bare: «Neihhh?! Seriøst? Det skal dem ikke gjøre, beklager altså». Ferdig med en saken lissom 😛 Ja, så i skrivende stund er dette fjerde dagen uten nett hjemme…

Oppdatering!! Jeg ble stående uten nett fra mandag til mandag!

Du kan jo tippe hva jeg fikk fatt mens jeg manglet nett… Kom igjen! En PS… PS…? Sega Game Gear! Jupp. Det later til at den ikke fungerer uten en Mega Drive strømforsyning, virket jeg ikke har, men den skrur seg på, og viser bare en hvit skjerm, og jeg fikk med to helt greie spill. Kosta ikke en dritt, men Game Gear er jo noe sjeldnere i Norge så kan liksom ikke skru av gjerrigmodus når man går på studielån 😛

WP_20140121_001-e1390926576400

 

Dama var så grei å kjøpe meg en PS4 da! (Den så dere ikke komme!) Problemet var… Nett 🙁 Var utrolig begrenset med hva man kunne gjøre på PS4 uten nett, spesielt når gjerrigmodusen fra Game Gear ikke hadde slått seg helt av, og finne seg et spill til 549-599 butikkhyllene ble utelukket. Så da ble det Wii U allikevel. Dama og jeg tenkte hu skulle teste Disney Infinityen hennes på der, i og med nettet var borte så tenkte liksom plastfigurer og diskbasert-spill skulle passe seg ypperlig for denne anledningen. Men det skulle vise seg for hva «Infinity» stod for 😛

Skal prøve å komme med poster litt mer jevnlig enn slik som det har vært nå. For de av dere som enda leser har vel enten en mutert sopp som hjerne, eller pådratt dere noe alvorlig nå. Litt hyppigere og litt kortere er sikkert alle her glad for, så blir denne bloggen mer som et plaster som må rives av, istedenfor et gnagsår 😀 Eller… Omvendt? «I am what people need me to be!»