KammerCast 2: Testing på høyt nivå

Forrige post ble kanskje litt vel tårevått for de fleste av oss, så tenker forsiden kan få noe litt «muntrere» å pryde deg med. Og med «muntrere» så mener jeg mer «tragikomisk»; som stort sett alt på denne bloggen er.

Jeg tenkte jeg ville prøve ut noe for morroskyld. Prototypeformat for fremtidige Secret Chest-episoder om man vil.

Gamlekameraet mitt begynner virkelig å dra på årene. Det er vel fra 2012, og har ikke mer enn 50 FPS. Jeg tenkte derfor å prøve å filme litt med mobilkameraet. Riktignok filmer jeg bare i 30 FPS her nå, men det er iallefall i 4K. Lyden ble ikke helt optimal, så må jobbe litt mer med den.

Ta en titt på en film jeg filmet, redigerte og lastet opp fra mobilen. Hadde 92% batteri da jeg begynte å filme, og endte opp med 65% etter at man hadde gjort alt ovennevnte med den 7 GB store filen og skrevet denne artikkelen i tillegg. Android har blitt litt bedre siden jeg hadde Galaxy (1).