Spekktakulært

20 kg ned og 100 kg opp. Det er det man har LAN for, eller som Vidar og jeg kaller det: Hvalrossfestivalen, for dem som trenger å lagre spekk til vinteren.

Stig kom kræsjende inn til meg på onsdagen som var, og ikke lenge etter fikk vi melding fra Arnbjørn som var ensom. Vi gassa på til Bødalen for å starte oppspekkingn… oppakningen av utstyret, slik at vi slapp å engeste oss for å ikke få i oss nok sukker uten å måtte røre for mye mer på oss.

SAM_8184-e1398033817141
Den ene bunken hadde Stig, Larsen, Fredrik og jeg stått for. Vidar kom med den andre halvparten.

Tre timer søvn og og ingen fornuftig plan foran oss, dro vi til Harryland for å sanke inn gyldent vann. Vann i den forstand som 95% sukker og andre e-stoffer, for var ikke mye gjennomsiktig væske som filtrerte disse blodårene.

Stig og jeg cruiste på vei hjem og begynte å prate om roten til alt vondt. Da vi så Drammensskiltet, tok vi av fra motorveien og siktet oss mot stjernebasen «A.U.K.E.S.T.U.B.B.E.N.», mens samtaleemnet var dypt engasjerende. Plutselig måtte jeg avbryte Stig med alle reisendes yndlingssitat: «Hvor er vi nå?» Vi tok oss bare en liten ekstra time igjennom Oslo fordi… VI CRUISTE, OKEY?!

SAMSUNG CSC
HQ aka. Star Base

Videre skulle Stallone og Schwarzenegger ha innflytelse på LANet vårt, men disse gutta bleiknet i forhold til LAN-ets ekte helt; Jean-Claude van Damme, som Guile i Street Fighter. Det ble så stor overdose av 360-spinningsparket hans at vi måtte få ut dampen ved å spille Super Street Fighter IV.

Martin hadde ikke lyst å spille fordi han var redd for at Stig og jeg sku eie han, men fyren må ha glemt at han vant VM 10 år på rad. Han var totalt umulig å slå, og selv Fredrik måtte bukke under for hans allmektige krefter som Blanka. Og når vi snakker om å cheate– vinne hele tiden, så tapte ikke EE én kamp i Titanfall! Fredrik, Larsen og jeg var nivå 50, og har ikke satt av tid til å «prestige» som man sier fra CoD, og da fikk vi denne:

«Lol @ them who don’t regenerate!» – Sa taperlage rett før kampen begynte.

Noen kiloer senere kom vi oss alle mer eller mindre levende igjennom påsken, med svært mange krigstraumer og kamparr, aka spekk. Etter å ha tynt oss selv igjennom Titanfall, Super Street Fighter IV, Age of Empire HD, Killing Floor, Dino Orion Beatdown og de andre titlene som forsvant i «sukkerspinnet», kan man trygt si at påsken ble velbevart. Takk til Arnbjørn som vartet opp for oss, og måtte stå igjen med all opprydningen og oppvasken!

OF COURSE!! Trykk på bildet for å se originalversjonen av "oss"!
OF COURSE!! Trykk på bildet for å se originalversjonen av «oss»!