Sommertider nei, nei

Da var sommerferien endelig over. Ja, endelig fordi nå nærmer det seg høsten så varmen kan gå bort, slik at man faktisk klarer å fokusere på ting.
Det er en stund siden jeg har skrevet her nå. Føler det er slik hver eneste gang jeg skal skrive en bloggpost, men det er jo bare bra for dere. Slipper man å måtte lese på tvang fullt så ofte.

Før vi begynner på selve hoveddelen av dette skribleriet, må jeg nevne en av de siste gangene jeg deltok på spillquiz her i Oslo. Silke var dratt på cruise, og ingen andre kunne stille den dagen, så jeg dro ned alene for å kjempe for «æren» til Team Secret Chest. Jeg kom på en 16 av 27, så ingenting å skryte av, men jeg fikk like mye poeng som et lag med 12 deltagere på. Jeg fikk stående applaus fra hele salen. Det er den beste 16. plassen jeg noen gang har hatt.

Men over til kjøttet på beinet… eller fettet rundt magen siden vi skriver om meg her.
Jeg hadde mange planer for sommerferien. Det meste av det gikk jo på å bli bedre i ryggen og få ned det etterslepet jeg har av et spillass. Det hele ble satt på vent da jeg ble «barnevakt» for Stian og Erik i 5 uker.

Så hva gjør man når man har kids på besøk? Man er sent oppe og spiller Panzer Dragoon, Fire Emblem, Crash Team Racing og Samurai Shodown. Sleng på litt Warhammer i tillegg til by-sightseeing hver dag så har man en komplett sommerferie? Ikke sant?

Svaret ble åpenbart, nei. Det fett på hytta da man hadde ikke vært der siden sommeren i fjor; og enda lengre tilbake i tid for tvillingene. Skal komme tilbake til vanlig dagsorden-rytme nå, også ser vi ikke om man ikke får plaga dere med en ny post om ikke altfor lenge.
Kanskje det til og med kommer en Fire Emblem anmeldelse og jeg rekker det før ting tar av her.