Sommer og sol

I motsetning til forrige sommer så er det faktisk ganske kjølig ute. Den slags setter jeg pris på, men det hjelper nok ikke på all svetten jeg og hvalrossspekkt mitt produserer foran TV-skjermen kvelden lang.

Da var jeg ferdig med alle eksamene mine for dette semesteret; som betyr at jeg skal jobbe for pengene mine denne sommeren også. Jeg dro inn til Slemmestad på fredagen for å jobbe i går, og tok med meg Alienwaren min for å jobbe litt med film og andre «produktive» ting. Endte bare med at jeg måtte fikse PC-en hele helga i stede for.

Claire var så utrolig grei å kjøpte meg Splatoon, eller Sploon, til Wii U. Det har vært veldig underholdende hittil, og jeg skal komme med en anmeldelse så snart jeg kan. Utenom det så har jeg ikke gjort så særlig mye. Bare tatt en tidsportal over til i dag og bare venter på at livet skal gå videre herifra.

Skal prøve å komme med en søndagspost hver hviledag denne sommeren også. Jeg skulle originalt få «ordentlig» helgefri denne «ferien», men endte med å få lørdager i tillegg til femdagers uker. Skal ikke klage; trenger penger og må få rørt litt på fettet så jeg får brent av litt spekk.

Leste over nå å så at det var lite retro over dette. Skal se om jeg kan gjøre det godt igjen ved neste post.

Jo, forresten! Jeg ga lillebrødrene mine blant annet Dreamcast Collection på Steam i bursdagsgave. Sa til dem at Sonic Adventure 2: Battle var det beste Sonic-spillet noensinne, og hvis de klarte å runde eneren som fulgte med pakka jeg kjøpte, skulle de få toeren av meg. Av det jeg kan se via Steam så har de faktisk spilt Sonic en del. Blir så stolt av dem!

De har faktisk spilt mer Sonic Adventure enn det jeg har!
De har faktisk spilt mer Sonic Adventure enn det jeg har!