Snart på veien

Overlevde 17. mai 23 året på rad, og det var bare såvidt at vi fikk gjemt oss her i Oslo! På grunn av det øredøvende spetakkelet utenfor skulle man nesten tro at naboene ville rive ned døra. Til gjengjeld fikk jeg gjort litt «fornuftig» den dagen. Hva fornuftig kan man gjøre før eksamen? Lese? Neppe, bli ferdig med Metal Gear Solid: The Twin Snakes? JA! Skal komme med en slags oppsummerings anmeldelse av alle spilla når jeg er ferdig med dem alle. Slår tre slanger i en smekk, for orker ikke bruke for mye tid på dem. MEEETAL GEEEAAARRRR!

Snapshot_20140517_150517
Neimen, se hvem Snake fant?

Dette kommer nok ikke på som en bombe for dere, men det er en retrospillmesse i Sandefjord nå til helga, og jeg skal selvfølgelig dit! Stig og jeg skal iallefall, så får vi se hva det blir til med resten av Secret Chest. Har egentlig ikke lest så mye om arrangementet, bare at det er i Sandefjord på lørdag og koster rundt hundrelappen. Hvem bryr seg om alle detaljene? Hallo, står lissom Retro på arrangementsidene! Det burde holde…

Jeg har hatt et gammelt sett med ratt og pedaler fra Playsation/N64-tiden liggende en stund. Fikk dem av fatter’n tilbake for 15+ år siden, og Fredrik påsto de ikke virket. Så jeg tok med friheten til å blåse støvet av dem (som dere kan se på bildet at dere ikke må ta bokstavelig), og teste et par runder med Beetle Adventure Racing og Star Wars Racer. Gyldne racerspill fra barndommen. Beste var at rattet og pedalene så tilsynelatende ut til å fungere sånn som det skulle! Noen som vil utfordre meg til racer-duell? N64-style!

SAMSUNG CSC
Støvete, men operative!