Slakt

Jeg ser på det statistiske planet at januar og februar er rolige måneder her på bloggen. Sånne pauser er rene ferien for dere, men som alt annet her i livet så vare ingenting evig, og spesielt ikke de gode tingene. Så hva har skjedd den siste månden som har forhindret meg fra å skrive? Latskap er vel det første som slår meg om jeg må si noe.

Utenom å være lat så har jeg og Stig faktisk rota litt rundt med noe vi kaller for Treasurecon. Hva er Treasurecon spør du? En pølsefest tror jeg. Hva som bekrefter denne teorien er at det foregår i Toten, og at det arrangeres av fire gutter for et miljø som er ansett for å være svett og nerdete. Skal handle om spill som du kanskje forstår. Dørene åpnes kl 11 neste fredag i Raufosshallen. Kommer mer tilbake på dette senere.

Arni, Fredrik, Larsen og jeg dedikerte sist helg til Monster Hunter 4 Ultimate etter mye mål og mæle. Fredrik trodde han ikke skulle få Monster Hunter-utgaven av sin Nye 3DS, og ringte inn til Tollpost for å uttrykket sitt sinne. Heldigvis var bare pakkeleveransen veldig forsinket, så vi fikk tak i konsollen på kveldstid. Antageligvis årets spill etter min mening, men vi får se. Fremdeles et godt stykke igjen av dette året å bli feit(ere) på. Samtidig fikk vi jo New 3DS som ikke var det mest fantastiske jeg har prøvd i mine gaming-år, men lastetidene er iallefall raskere! Er den ene absolutte som er positivt her. Kan komme med en anmeldelse siden.

Fett med en bloggpost som bruker en måned på å publiseres, og bare slutter avsnittene med å nevne at man skal skrive mer senere? Like motivert for å skrive som jeg er til å spille Destiny. Nei, vent. Mer action i bloggen her enn i Destiny. Det ble ganske kort denne gangen, så kanskje bloggferien deres ikke sluttet så brutalt som dere var redd for at den skulle likevel?

10965143_10205719059846785_313498044_o