Skjebne

Tiden har flydd som bare juling de siste 24 dagene(brukt 24 dager på denne posten ja). Det har gått fra å være en stille skolestart til å bli et massivt spillanserings-Rave party. Joda, det har jo vært litt skole og da liksom, men må prioritere her!

Daniel (WPop-sjefen) fikk meg og Stig inn på Xbox One-lanseringsfesten deres fredag som var. Vi fikk spilt litt Forza Horizon 2 og Sunset Overdrive samtidig som vi fikk menget oss litt rundt inne på Microsofts hovedkvarter. Vi lagde en film av hele greia, og Karl-Martin Hogsnes bidro litt til filmen. Han sa til og med at vi skulle få bli med på noe Level-Up podcast, så det gjenstår å se om det skjer noe!

Utenom selve lanseringsfesten var Xbone-dagen ganske sur og trist for meg… sniff… siden jeg ikke fikk Xbonen min fra Komplett. Jeg snakket med supporten deres da jeg ante ugler i mosen, men de regelrett løy til meg og var veldig nebbete. Jeg har vært veldig trofast ovennfor dem pga. god service og smertefrie retur- og reperasjonsordre. Måtte sende inn XFX-strømforsyningen min her om dagen, så er ganske nervøs nå som de har oppført seg så dårlig.(Oppdatering: Det har ikke gått smertefritt).

Arni, Larsen, Aleks, Stig og jeg tok en tur innom høstens første spillquiz. Vi feilet veldig hardt… så hardt at vi ikke klarte å svare på noe så enkelt som hva navnet til Master Chief var. Allikevel var vi de berømte 20 poengene bak Level-Up som vanlig.

Så var den store dagen kommet… eller den har allerede vært for 13 dager siden. Det er vel hovedsakelig den sin skyld for at jeg ikke har kommet med noe som helst til bloggen. Dere tenker vel: «Jøss, hva slags dag kan det være? Kan det komme flere slike dager så det ikke kommer så mange bloggposter i fremtiden?» Det håper jeg ikke for dette har, tro det eller ei, vært slitsomt… mest hysterisk konge, men slitsomt også. Jeg snakker så klart om Destiny!

Larsen og jeg tar det kuli etter en full dag i Destiny!
Larsen og jeg tar det kuli etter en full dag i Destiny!

Jeg tror jeg skal komme med en anmeldelse av spillet her på bloggen, for folk må få det med seg. Jeg twitchet omtrent all spillingen jeg, Martin, Larsen og Stig har holdt på med, og det har faktisk vært en god del tilhengere. Jeg ble faktisk imponert, men har nok garantert noe med populæriteten til spillet å gjøre… eller å se på hvalrosser smører seg ut på i sofaen?

Ja, vil også nevne at jeg har spilt litt Ryse: Son of Rome i det siste på Xbone. Underholdene spill med Sparta-følelse smørt over hele sulamitten. Imponert over grafikken på spillet, og en på twitchen påstod at det var det konsollspillet med best grafikk på igjennom tidene. Kanskje sant? Utenom spillet er jeg veldig fornøyd med Xbone på det systemmessige planet. Veldig rask, enkelt og flytende. Til og med Sony-fanboy Stig syns Xbone hadde et langt bedre system enn PS4.

Skal se om jeg får ut noe igjen snart. Det har, selv om dere mener noe annet, vært litt for lang tid mellom forrige og denne posten. Vi holder på med noe større til SC om dagen, så håper det går som det skal og blir bra!

Hyrule Warriors kom på fredag. Kan snakke mer om det senere ;)
Hyrule Warriors kom på fredag. Kan snakke mer om det senere 😉