Ruller rundt

Da var skolen i gang; som for øyeblikket er det eneste som holder meg unna Destiny. Har ikke skjedd så skrekkelig mye siden sist, men januarmåned har sine utfordringer de og, som hvilke spill som skal spilles, og hvilken brus jeg skal ha ved ostepoppen.

Hva er dette?
Hva er dette?

Brødrene og fatteren var innom en tur her på fredagen som var. Vi spilte litt Duck Hunt på Nes, noe Stian var utrolig flink på! Erik ble litt mer fan av Sonic Boom faktisk. Stian hadde hørt at spillet var trolig årets dårligste spill, og var dermed litt mer skeptisk. Fatter’n leksjonerte Stian om at hvis han ikke hadde hørt dette, hadde han sikkert kost seg like mye med spillet som Erik. Akkurat dette her er vel grunnen til at barndommens favorittspill faktisk ble gjennomspilt og elsket i den grad de ble. Et mer ukritisk og åpent sinn kunne nok ganske mange flere nordmenn trengt… men ikke for Sonic Boom!

Kvelden etter hadde jeg en liten samtale med Foxen via Steam. Han har krabbet seg selv over til Tyskland, og det kan bare bety en ting: At han kan sende meg Mnt Dew? Ja, men ar ikke det jeg tenkte på. Tyskland har Nintendo Club, og jeg har Nintendo Club-koder! Satt oppe til 0530 for å skrape opp en del fra spillsamlingen min x) Ble noen poeng av det! Får man brukt dem på noe mon tro?

0530 på morran!
0530 på morran!

Har et maleoppdrag for Stig på gang. Jeg male? Jupp, tro det eller ei så har jeg noen andre hobbyer enn å spille spill… og skrive om at jeg har dem på blogg. Jeg maler også litt Warhammer i ny og ned, og gikk faktisk på kurs for den slags for noen år siden. Hvorfor bryr Stig seg om Warhammer? Nei, han gjør ikke det. Jeg maler en Mario Amiibo over til ildraktformen. Snakk om lavmål?

Dama hat gjort et igjen. Når man trodde at det ikke var mulig å bli snillere, eller at det var mulig å skjemme meg enda mer bort, var det mulig likevel. Hun har kjøpt meg PS Vita Slim! Må si at jeg liker skjermen og grepet langt bedre enn den originale. Den første hadde en litt glorete skjerm, og litt sterke kontraster. Skal komme med en liten anmeldelse av den tenker jeg.

Til å være en nedgradering er den jaggu meg fin!
Til å være en nedgradering er den jaggu meg fin!