Rett rundt hjørne

Det er rett før eksamen står for dør, og da er det bare en ting å gjøre… Blogge mer!

Filmen fra Tilt-quizen har ankommet, så vil dere se tre trøtte nerder og en spekkhogger i kveld, er dere hjertelig velkommen. Om dere heller vil flå dere  selv levende, som trolig er mest foretrukne , er dere også mer en velkommen for det. Nei vent… BESØKSTALLA MINE!

Jeg rundlurte lurte Stig, på det mest avskyelige måten som overhode er mulig. På grensa til at jeg er kriminell…  Jeg byttet nemlig Fellowship of the Ring til PS2, mot TrackMania DS som alene er storsvindel. Det som tar kaka er… AT JEG HAR EN EKSTRA KOPI AV LORD OF THE RINGS! MOHAHAHAhaha..ha… Jeg suger på å være skurk…

SAMSUNG CSC

 

Ellers så spiller jeg The Elder Scrolls: Online for Spillfeber. Kommer med en sniktitt imorgen, også skal jeg få hele fantastiske 30 dager(som ikke er 30 dager) til å skrive en omtale av det.  Er glad for at de ga meg såpass med ansvar, men er litt vanskelig å føle seg beæret når man heller vil ha en pil i kneet enn å spillet det Bethesda kaller for MMORPG.

En liten bonus for alle dere som gadd å stikke innom:

wpid-Sketch64151338