Pre-Halloween 2017

Halloween er liksom den årstiden vi i Norge ikke bryr oss spesielt om. Ja, så lenge man ikke er mellom 16-30 år, fjortis, utdannet på BI eller har alkoholdrikking som hobby. For dem er det nemlig høysesong for fester og dristige vampyrkostymer. «Alkoholdrikking»… det høres ut som jeg ikke vet hva jeg prater om. Når sant skal sies så gjør jeg ikke det. Men noe jeg derimot jeg kan noe om så er det dataspill. Det fikk meg til å tenke om fatter’ns berømte sitat: «Det er litt trist at dere dedikerer livene deres til videospill, men fortsetter å tape på alle spillquizene dere er på». Ikke siter meg på det sitatet er dere grei.

Sånn bortsett fra hvor «skummelt» dårlig jeg gjør det på Magnus og Jon Cato sine spillquiz, har jeg ikke mye annet Halloween-relatert å komme med. Det er liksom ikke mye man får gjort når man er ryggoperert uansett. Ja, søren det glemte jeg å nevne. Jeg ble ryggoperert for andre gang nå i oktober. Håper det går bedre denne gangen, for nå er jeg grådig lei!

Selv om man ikke kan gå så mye, og spesielt ikke skikke leiligheten i stand til noen spesiell Halloween-sammenkomst, må man finne på andre måter å feire anledningen på. Hva er bedre da enn videospill? Mye annet sier dere? Pøh, hva vet vel dere? Jeg bruker omomatipoetikon i setningene mine, så jeg har skikkelig peil!

Jeg har alltid vært litt svak for skrekkspill; eller skumle ting generelt. Zombier er det aller verste jeg vet. Jeg har klemt hånda til flere jenter mens jeg har sett på filmer av disse vanndøde skapningene. Jeg fikk nesten panikkanfall da jeg prøvde alfaen til A Hat in Time — A HAT IN TIME!

Så kluet for Pyse-Kristian er å finne spill som passer Halloween, men ikke er for skumle for en 120kg reddhare. Jeg har spilt Luigi’s Mansion 1 og 2, så er «redd» for at jeg må stryke de fra lista.

Jeg skal fortelle dere om hva det ble til snart! Jeg har nemlig noe mer jeg vil fortelle dere, men tar det i samme slengen med hva denne dagen gikk til. Dette ble uansett verdens mest meningsløse og bortkastede posten noensinne…