Praktisk talt vinter

Hei kjære lesere! Da var eksamen endelig over… eller kanskje jeg egentlig mener at den kom for brått. Nå begynner «sommerferien», og det jeg mener med ordet «sommerferie» er egentlig bare en haug med arbeid til sent på kveld. Kommer praktisk talt ikke til å se sol denne sommeren, men pytt pytt. Tjener iallefall penger så skal ikke klage… for mye.

Mario Kart 8 er endelig «rundet»!!
Mario Kart 8 er endelig «rundet»!!

Det er to fraser som alltid får samme spørsmål. Den ene er når man sier at man er avholdsmann: «Har det vært rusproblemer i familien?»
Den andre er når man klager på jobben sin: «Hvorfor søker du ikke bare på ny jobb?» Lang historie kort; det lar seg ikke enkelt gjøre. Det er i slike stunder som denne at fatterns ord hjelper litt: «Det er alltids noen som har det verre».
Så da skal man ikke klage når man har det så godt ellers.

Bytta deksel på håndkontrollen, noe jeg aldri skulle ha gjort. Ble penere å se på, men knappene og dekslet selv sitter elendig på.
Bytta deksel på håndkontrollen, noe jeg aldri skulle ha gjort. Ble penere å se på, men knappene og dekslet selv sitter elendig på.

I all sutringa skal jeg komme med noe konstruktivt også. Siden jeg har veldig mange vakter i juli vil hverken det bli lett å komme med variert innhold eller tid til å skrive mye i det hele tatt. Jeg skal heller forsøke å få laget noen filmer på SecretChest med de frisøndagene som er disponible. Poster helt sikkert noe i sammenheng med det 🙂

Høsten kan ikke komme fort nok av veldig mange grunner. Super Smash er en av dem. Etter at man fikk vite at GameCube-kontrollere skulle bli kompatibel med spillet, har jeg innsett at stikkene kanskje ikke overlever et tredje innslag fra serien(Tredje innslag med GC-kontrollere om man ikke regner med VC Super Smash Bros. 64). Dermed ble det noen kroner sent til Kina, og i retur fikk jeg nytt liv til mine edle små håndkontroller!

Får se om jeg får bytta styrespakene uten komplikasjoner.
Får se om jeg får bytta styrespakene uten komplikasjoner.

Fikk mye god tilbakemelding på håndskriftsposten fra i går– sist jeg skrev, men kommer nok til å forholde meg til tastatur. Kanskje trist for dere, for da skjønner dere kanskje hva jeg skriver?

Jeg skrev mesteparten av denne posten 17. juni, men ser jo hvordan det har gått. Bare noen få dager med Mega, og man orker ikke å gjøre noe som helst. Ene kvelden var det inn døra, lage middag og sovna av UNDER middagen!

Ha en god sommer til resten av dere, så hører dere helt sikkert og beklageligvis mer fra meg!