Poké-aften

I dag tenkte jeg å begynne med noen andre enn meg selv, ja jeg er ikke så selvsentrert. Kristian Larsen bestod X-Run, som er en eller annen eXtreme løpegreie for folk som er godt trent. Gratulerer til han for god innsats og en masse mot for å gjennomføre dette!

Tilbake til noe viktigere, moi. Hovedkortet til Martin ble defekt i forrige uke, og jeg tok meg av returprosedyren. Selvfølgelig så hadde enten Martin & Co.(aka. Larsen) eller Komplett, selv klart å bøye en pinne inne ved hovedkortet, så JEG endte med å få skylda for det hele 😛 Uansett ble utfallet at Martin stod uten hovedkort, noe som trolig ville øke kriminaliteten nedi Hyggen med x antall prosent, i og med han ikke hadde noe bedre å gjøre uten PC’n sin.

Dermed tok turen tilbake til Slemmestad, gravde fram Kristoffers gamle LGA 1155-hovedkort og begynte å surre rundt inne i kabinettet til Martin på Fredrik sitt rom.

Selv om Martin ikke gjorde noe som helst, virker han ganske engasjert
Selv om Martin ikke gjorde noe som helst, virker han ganske engasjert

Vi kom ikke fram til noe, PC’n skrudde seg på, lagde lyd og suste med masse lys, men uansett hvor mange pakker med ostepopp og brus vi spiste og drakk, kom ikke noe skjermbilde opp. Den beste ideen vi kom fram til i alt transfettet, var å ringe Arni. Selv med direktesending via Skype, så kom ingen av oss fram til noe annet enn at vi hadde for lite brus.

Men dette stoppet ikke oss fra å ha en kul kveld, sånn bortsett fra at Larsen hadde så vondt i ryggen og orket ikke. Orker X-Run, men ikke å spille med oss en lørdagskveld, men jeg og Martin hadde det DRITFETT VI!

Vi tvang Larsen med oss ned til Hyggen, hvor Martin skulle hente en pakke han hadde bestilt fra eBay. Da vi kom fram til «Buseveien» som det faktisk het, viste det seg nemlig å være intet mindre enn en Game Boy Color! Kveldens skjebne var skrevet over denne leveransen, så Martin og jeg kastet Larsen av i fart, stakk inn på rommet hans da vi kom til Heggehøl og tok link-kabelens hans og stakk deretter inn til Oslo.

Stikkord her er: Kebab, Pokemon og ingen PC med hovedkortproblemer. Det ble en lang kveld med Nintendo 64, Pokemon Stadium og Game Boy Color med Pokemon Blå og Rød. Et bilde beskriver mer enn 1000 ord, så jeg sier ikke mer enn dette 🙂

PS:

Jeg trenger ikke noen honnør for å ha distrahert Martin vekk fra Hyggen den natten. Det er enhver borgers plikt å sørge for orden og hjelpe andre i nød!