Påsken og forbi!

Da er man tilbake med en litt muntrere post. Jeg vet dere har savnet rosabloggingen min om retrospill og hverdagsproblemer (les luksusproblemer), men nå er ventetiden deres over for her er jeg på ny igjen!… det der var dratt ut fra Mumitrollet — var det ikke?

Jeg har tenkt å ha en liten rekonfigurering av bloggkonseptet mitt… med ord som jeg også forstår så betyr det at jeg skal ha en liten podkast her! Det første dere tenker nå er følgende: «Jammen, Kristian. Ørene våres blør allerede av pisskasten dere har på Secrer Chest. Hvorfor skal vi høre deg bable her og når halvparten av episodene kun har med deg som vert uten gjester?».

Snasen kombinasjon er det ikke?

Ja, det er riktig at det høres ut som et begrenset opplegg hvor mye av det som blir snakket om allerede er ganske gjenkjennelig fra SecretCast. Jeg føler jeg trenger et sted å bare preike litt, og bare ha noe liggende for morroskyld. Noen ganger føler man at man har er trykk inne i seg som trenger et sted med stor nok ventil for å slippe det ut. SecretCast har noen retningslinjer å følge pluss man blir avbrutt og må ta hensyn til eventuelle gjester. Dette blir en subjekt og bablende Kristian. Tror ikke det tar av på noen som helst måte, men det skal ikke legges så mye arbeid i det.

Tilslutt vil jeg ramse opp hva jeg fikk i julegave av venner og familie. Det er en sleip og enkel måte å holde oversikt over hva man får av hvem når man skriver slikt ned!

Jeg har alltid tenkt på ting som «Hva gjør jeg om Dreamcasten min dør om 40 år» eller ting som brann eller innbrudd.  Vel, dette er et musesteg selvfølgelig, men jeg har mistet mitt første spill noensinne.

Kirby Triple Deluxe var plutselig borte. Lillebroren min ville låne det og søren meg var det ikke å finne. Jeg lett daglig i over en måned og den er ikke å oppdrive. Hvordan dette kan ha skjedd er forbi meg, og følelsen av hjelpesløshet samt sinne er en utrolig følese som pokker meg ikke slipper taket. Det eksemplaret fikk jeg av Bergsala mens jeg jobbet for Spillfeber, så det er ekstra trist å miste det. Nå spørs det jo om flere spill mangler. Er det gjester som forsyner seg? Har jeg begynt å bli senil og gir bort spill? Bør jeg skaffe meg et bedre liv enn å skrive om slikt hysteri i en blogg? Makan!

Lett igjennom alle spillene mine! Jeg finner pokker ei Kirby!

Påskeferie her i gården.  Ikke så ekstremt mye til ferie for man må jobbe de dagene som ikke er for hellige for oss butikkslasker. Har kun spilt Mass Effect-flerspillerdelen med gutta. Vi har det stort sett bare gøy ved å være sosiale, siden spillet i seg selv er litt slapt og buggete. Kan snakke mer om det senere. Jeg prøver å få ta igjen litt tapt spilletid denne ryggen og alle smertestillende har forutsaket meg.

Åja, glemte nesten å nevne ryggen. Som de fleste av dere lesere sikkert vet er jeg ryggoperert. Har hatt noen opp- og nedturer med ryggen og nervene i det siste, men i det minste (rim!) så er det mye bedre enn før operasjonen. Akkurat nå er jeg opptatt med årets påskekrim! Phoenix Wright Dual Destinies. Kan også komme tilbake til det spillet i en annen post.

Håper dere alle har hatt en brukbar påske, også vil jeg til deres fortvilelse prøve å få ut en ny post om ikke alt for lenge!