Om meg

Mitt navn er Kristian S. Kammersten, født 1990 i Tromsø. Jeg er en valross som bedriver dagene mine ved å synes jeg har for mye spekk på kroppen, mens jeg spiser ostepopp.

Jeg vanker i et ganske “nerdete” data/spillmiljø, men blir oppfattet som ganske sær fra den kanten også. Er veldig glad i alt som har med data, og spesielt de med neonlys på. Er ikke en typisk blogger, men vil gjerne se om dette kan føre meg på andre tanker enn ostepopp.

Når jeg ikke har hodet mitt dynket i Mountain Dew eller Haribo, er jeg fulltidsstudent på Handelshøyskolen BI Nydalen. Studerer økonomi og forretningsjus, mens jeg har en butikkjobb på siden. Var også en skribent hos Spillfeber.no, men som dere ser på gramatikken og setningsoppbygningen her er det ingen korrekturlesere.

Jeg må få takket Kristian Larsen for å mekke istand denne bloggen for meg. Jeg kommer til dekket bord, og setter pris på å slippe å bruke hodet mitt på noe fornuftig. Det han gjorde som dømte siden min litt, var å kalle dette for et Retro Hjørne. Ikke det at jeg ikke har nok CD-Plater fra gammelt av til å bygge et tårn til månen med, men han har gitt meg en utfordring på saklighet og en rød tråd i bloggen.

Innenfor spillverdnen er jeg ganske mange år tilbake i tid. Styrer med mekking av NES-er og spiller helst på Sega Dreamcast fremfor noe annet. Har Wii U og er storfornøyd… Med Capcom og WB-Games sin innsats fremfor Nintendo sin, som ikke får ut figer’n.

Ellers trener jeg regelmessig 0-1 gang i uka(Ja, særlig, ostepopp er ikke trening!) og lever med min skjønne Claire inne i Oslo.

Hvis du lurer på noe så gjerne kontakt meg på kammersten@secretchest.no

AWESOME-O - WIN_20150421_005131