Ny begynnelse

Da var endelig skolen i gang igjen, slik at jeg skal kunne få ta det litt mer med ro fram til de siste to ukene før eksamen(les to dager). Allikevel har jeg ikke klart å sette av tid for bloggen, men til deres ergrelse så lar det seg gjøre nå!

Siste uken har jeg vært veldig produktiv, på ting som ikke gir meg penger eller utdannelse vel og merke,  og fått ut to filmer på SecretChest og en «artikkel» på Windows Phone-optimisten(Wpop heretter). Er ikke helt vant med å grave etter nyheter for WP, så noe å venne seg til der. Gjør det ikke spesielt enklere å ha sendt inn telefonen sin for reparasjon, og kun sitter med en Nokia X for øyeblikket… *host*dårligunnskyldning*host*

Som kanskje noen av dere allerede vet så har jeg hatt bursdag, og for å gjøre denne rosabloggen langt mer rosa, skal jeg ta dette et nivå videre. Av en eller annen grunn får jeg flashback til Gokus første transformasjon til Super Sayiajin 3.

And this is to go even further beyond… AAAAAAAAAHHH–

Stopper sitanten der ellers ville den ha dekket resten av bloggen(Lame pun is lame). Tilbake til Rosablogg-SSJ3! På denne måten slipper jeg å huske hva folk ga meg i gave! Nå kan jeg bare søke det opp!

Det er en gave jeg føler trenger litt ekstra oppmerksomhet til tross for at alle gavene over egentlig fortjener hver sin hedersplass. Denne gaven er allerede fra den største bidragsyteren, Claire.

SAMSUNG CSC
Kom med en plakat som topper denne! Du har ikke en nei? Tenkte meg det!

Tusen hjertelig takk for besøket og alle de fine gavene 🙂