Nedgradering?

Det har blitt mye sengelektyre for dere herifra siste tiden, men kan nesten garantere at det vil bli roligere fram til begynnelsen av desember. Inntil da vil jeg ikke skrive stort mer enn kun rundt SpillExpo og et lite Sonic-prosjekt jeg har begynt med 😉

Når vi først er inne på SpillExpo, så skjer det mye i den fronten der. Stig, Aleksander, Line(Dama til Stig), og Larsen skal ha basecamp hos meg neste helg. Spillfeber fikk ingen avtale med arrangørene av messa, men SecretChest stiller for fult, så det blir nok en del videoer fra den helga skal dere nok få se! Stig og jeg har vært i kontakt med RetroLand, som har stand i anledningen, og vi skal kanskje komme med noe spennende sammen 😉

Syns Pokémon har kommet med mange gode kommentarer til Super Training :P
Syns Pokémon har kommet med mange gode kommentarer til Super Training 😛

Uten om SpillExpo, later jeg som om jeg pugger til eksamen, og bruker den som påskudd for å spekke opp. Kan alltid skylde på eksamen 2 ganger i året for å ha lørdag hver dag 😀 Jeg har også publisert en ny oppakningsfilm på SecretChest, og denne gangen den mye omdiskuterte Nintendo 2DS.

Det var en konsoll jeg virkelig følte jeg ikke trengte, men jeg forhørte meg med Spillfeber for å se om jeg kunne snike en til meg. Det førte ingen sted, så fikk en relativt godt tilbud på en av en kompis, så sa ikke nei. Jeg ble positivt overrasket over maskinen, og må nesten si meg mer fornøyd med den enn det jeg var med 3DS XL. Etter min mening var den konsollen ganske sleip. Billigere bygd, og uten lader. Vil dere vite mer om 2DS, ta en titt på videoen under 😀 Gled dere til Halloween, da SecretChest kommer med masse bra stuff. Kan garantere det er bra fordi jeg ikke har noe med det å gjøre!

For de av dere som kanskje har ventet på det, så har jeg skrevet om Sonic Lost World-anmeldelsen min ferdig hos Spillfeber 😉 Ta en titt her!