Nærmer seg nå

Første posten min skrevet på en stasjonær PC denne sommeren. Gud som jeg har savnet tre skjermer, ordentlig tastatur og i7 3930k. Nå nærmer snart ferien seg, og med «ferie» mener jeg egentlig skolestart. Jupp, det skal bli veldig deilig å komme tilbake til en normal, svett og fetende hverdag. «Bare» å komme seg levende igjennom uken som kommer, så er jeg like fri som en spekkhogger igjen… i en tank vel og merke.

Vet ikke hvordan det ville ha sett ut på PS3, men det er duger her!
Vet ikke hvordan det ville ha sett ut på PS3, men det er duger her!

Larsen hadde bursdag her på torsdagen, og alt han fikk av meg og Claire var Sonic Lost World. Vet han er maks Sega-fan som meg, og hater alt som har med skytespill å gjøre, så det spillet var nok midt i blinken! Men det er ikke bare Larsen som har fått spill nemlig! Dama ga meg The Last of Us Remastered! Testet det her nå nettopp, og må si at det virker veldig forseggjort. Eneste som jeg kan si på den lille tiden jeg har spilt det, er at fremstillingen av spillet er narrativ. Fremdeles engasjerende, og er mye igjen av det prisbelønte spillet!

Det hoper seg opp med spill man skal igjennom nå, blant annet pga Destiny-betaen som tok 10 dager! Luigi’s Mansion 2Metal Gear Solid: Portable OpsThe Last of US og Metroid Prime Trilogy. Åja, glemte å nevne at Arnbjørn «donerte» bort MPT til meg. Var aldri noen fan av serien mens jeg gikk på ungdomsskolen, men må se til å komme meg igjennom det nå som jeg er en ekte Nintendo-fanboy.

Ikke noe pappetui rundt?! OMG!
Ikke noe pappetui rundt?! OMG!

Ellers tenkte jeg å prøve og legge inn litt flere spill i galleriet mitt nå. Er sikkert VELDIG mye annet jeg burde bruke fridagen min på, men etter en lang og tøff uke driter jeg i alle mine forpliktelser (annet enn å plage dere med søndagsbloggen min selvfølgelig). Forhgåpentligvis er jeg på plass igjen med en mer normal bloggrytme, slik at dere slipper å lese alt på engang hver søndag. Inntil neste gang… Spekk on!