Messen ble verre enn hypotesen

Da skal jeg endelig ta meg tiden å skrive litt for dere igjen. Husker fra forrige gang jeg skrev noe at Larsen trodde jeg endelig hadde lagt ned denne rosabloggen, men så grei er jeg rett og slett ikke.

Det har vært mye som har skjedd i det siste, men først og fremst er det TreasureCon som har tatt tid og krefter. Sov til nesten kl 18 i dag, så går tydeligvis på nødbluss eller noe; Hva nå enn det skal bety.

Men ja, TreasureCon er over og man overlevde jo det. Omtrent det eneste man gjorde og. Vi hadde ikke så mange besøkende til tross for at vi godt over doblet messens innhold. Fikk også mye skryt av det som deltok så da gjør man jo noe riktig i det minste.

Fredrik smile? Det ser du kun de gangene han vinner Smash-turneringer tror jeg...
Fredrik smile? Det ser du kun de gangene han vinner Smash-turneringer tror jeg…

Helt utrolig at man ikke har skrevet noe siden nyttår. Det blir så mye å ta igjen det nesten blir litt vanskelig å velge hvor man skal starte. Fikk tak i Lucas-amiibo, Claire skaffet meg «No One can Stop Mr. Domino» til PS1, Gravity Rush Remastered og Digimon Cyber Sleuth. For hvem bryr seg om Pokémon under 25-årsjubileumet deres? Alle. Inkludert meg. Skaffet meg selv Pokémon Blå på 3DS, og kjøpte dama Pokémon Gul mot hennes vilje. Hun spurte meg om det var farger i det spillet, og jeg svarte kontant «Ja». På grensen til løgn faktisk. Hun har ikke spilt noe. Skjønner ikke hvorfor. Da jeg var liten så var jo de spilla hysterisk morsomme! Har jo ikke tapt seg med tiden i det heletatt!

Fire Emblemkort. Fordi Pokémonkort ikke er nok lenger.
Fire Emblemkort. Fordi Pokémonkort ikke er nok lenger.

Jeg har blitt bitt av Warhammerfluen igjen. Har vel nevnt det for gud og hver mann jeg har møtt. Sagt det i alle podcaster og skrevet om det på de siste bloggpostene her. Jeg ble faktisk ferdig med armeen min til TreasureCon. Fikk et grønt og lilla tema som skulle matche Secret Chest-logoen.  Hørte ingen si noe pent om noen av dem, og kun Sebbe og stakkars deltager, ved navn Bjørn, som ble tvunget til å ta et slag. Det tok ikke av, men jeg og Peter hadde det kjempemorsomt mens vi selv fikk spille det for første gang!

Det var hæren som ble stilt ut på messa. Grønne og fæle!
Det var hæren som ble stilt ut på messa. Grønne og fæle!

Jo, denne Bjørn som jeg nevner over her. Han kom innom messen og ga meg stuff basert på tidligere episoder jeg har laget. Han ga meg en replika av en Monster Hunter-penn med Rathalosdesign, og han ga også meg Puyo Pop-dropps fra den gangen jeg hadde en episode av det. Hysterisk fett, og setter utrolig pris på sånt. Messen ble verdt det kun for det alene. Tusen takk til Bjørn for det!

Tror det blir for mye for meg å ramse opp alt som har skjedd den siste tiden i en bloggpost. Jeg får komme med en oppdatering om ikke altfor lenge så jeg kan ta igjen litt av det som har skjedd. Inntil da vil jeg at dere ikke skal legge dere om natten uten å vite at jeg er der ute. Skriker en post som engang vil dukke opp på deres skjerm – og plage dere.