Lykketroll

Jeg har alltid vært klar over at Kammersten-familien har hatt en viss «ulykkesfugl»-skygge hengende over seg, men det som har skjedd i det siste tar kaka. Nei, jeg snakker ikke om at ferien og bursdagen min gitt rett i dass mens jeg var i England. Hadde det stoppet der skulle jeg nok klynket litt mindre.

Som jeg kort fortalte forrige gang var det en vannlekkasje fra naboen over etter at jeg kom hjem fra bursdagsfeiringen sin forrige uke. Ingenting dramatisk, men nok til at alt av klær på baderommet måtte kastes, og masse Warhammer hadde blitt vasket «ren». Altså mye arbeid med maling som forsvant, men figurene er jo der enda så det var vel økonomisk ikke så hjerteskjærende – bare følelsesmessig.

Ikke nok med det, men jeg kjøpte meg nye grafikkort her for noen uker siden. Nesten ikke fått brukt dem fordi jeg har jobbet så mye i Slemmestad, men pyttsann! Det får man jo tid til til høsten; tenkte jeg i mitt stille sind.

Først så røk den ene harddisken min. Ingenting man ikke får ordnet opp i. Så sluttet strømforsyningen eller hovedkortet å virke. Strømforsyning sendt tilbake til Komplett for behandling nå. Om den er i stykker så er dette en lett reparasjon. Er det hovedkortet derimot så sliter jeg veldig fordi det fins ikke flere av den typen jeg trenger på det norske markedet, noe som vil gjøre CPU ubrukelig i mitt tilfelle. Da blir grafikkortinvesteringen min ekstra godt timet også.

I tillegg så driver Netshop å gjør seg vanskelig rundt telefonen min som jeg knuste rett før Englandturen. De har nemlig slettet brukeren min, men jeg har kvitteringer og ordrebekreftelser som beviser jeg har handlet hos dem, så ja. Den ildfaste formen min med kylling bare sprakk inne i komfyren mens den stekte maten min her om dagen. Også er laderen til Surface, jeg akkurat kjøpte fra Tyskland, blitt borte sammen med hodetelefonene mine. De siste punktene er kanskje ikke uflaks fra min side, men er halvfrustrerende allikevel.

På den positive siden skal jeg og Larsen over til Retromessen i Sandefjord til helga. Vi har til og med fått pressepass så det er jo lov å håpe at dette ikke går i grøfta. Fikk også bursdagsgave av Geo her om dagen også – en nokså situasjonsbestemt en også. Jeg lar bilde snakke for seg selv, og mange takk til Georgian som sender ned ting fra Nordpolen!