Litt etter

Det har ikke helt sunket inn for meg at det er 2015. Destiny står fremdeles på skjermen som om det var 9. september 2014, og ingen store forandringer enn Captain Toad er tilstedeværende.

Geo, Larsen og meg selv stakk innom «Spillprisen 2014» på lørdagen. Ja, forresten Geo stakk innom! Vi hadde egentlig ingen forventninger til showet, annet enn at Geo sa at det trolig ville bli «circle jerking». Skal ikke uttale meg noe om den bemerkelsen, men var veldig mye klemming og «kompisene mine» blant alle de eldre mannfolka der.

Hva er dette? Gullstikka?
Hva er dette? Gullstikka?

Det kostet også 100 kr for å slippe inn, men greia her var at man fikk to ølpass på kjøpet. Så alle penga gikk til øl, og arrangementet var i praksis gratis… og jeg er avholds. Følte det var 100 velbrukte spenn med andre ord. Bra jeg la ut for Larsen da vi så Taken 3 så mine penger gikk til noe mer fornuftig (*Skal bare hoppe ut vinduet nå*). Selve utdelingen kunne man egentlig kalt «Krillbite Awards» som Larsen sa så pent. De stakk av med 4 av 5 priser, hvor en av dem var «Årets spill» med tittelen «Among the Sleep«. Jeg har ikke prøvd spillet, men slik som «Spillprisen» skulle ha det til vil jeg jo få orgasme av å spille spillet. Uansett så kjedet ikke Geo, Larsen og jeg oss under showet av… interne grunner.

Jeg driver å disser Geo-San for å være ekstremt japanifisert (Kurisu-Sama! Du mener Japan-fiksert!), men er tydeligvis ikke det grann bedre selv. Fant meg et nytt Senran Kagura, men denne gangen til Vita og fra USA. Shinovi Versus heter det. Fikk ikke noen fysisk lansering i Europa, noe jeg åpenbart ikke fant meg i, men til mitt forsvar så var det en Limited Edition og et Vita-spill! Kjøpte det bare fordi det ikke er så mange i titler i Europa… jada.

SAMSUNG CSC

 

Og når vi er inne på Limited Edition så kommer Monster Hunter New 3DS 13. februar… Nintendo… bare… bare ta lommeboka mi og bli ferdig med det.