Litt av hvert

Da var det endelig julaften, og man kan senke skuldra, løsne beltespennet og la alt spekket renne ut. Jeg må si jeg har aldri hatt en desember som har flydd så raskt forbi, og aldri tror jeg at jeg har hatt så mye å gjøre.

Larsen og jeg har noobet rundt både på Mega og med filming som har krevd mye av oss begge. Resultatet ble slående og fantastisk… Amatørmessig laget, men vi har hatt det utrolig gøy. Nå har Stig og Aleksander gjort minst like mye som oss, og jobbet ekstremt hardt for å få YouTube-kanalen vår til å skinne som bare det:D Jeg må bare få sagt at det har vært en sann glede og ære å ha vært en del av et så bra lag som vi har laget oss her denne høsten!

22-24 desember har vært utrolig tøffe dager, med omlag 9 timer søvn fordelt utover, mye stress og effektiv jobbing… Liker vi å si til oss selv i alle fall. Lille julaften-episoden ble laget i samme sekund som vi var ferdig på jobb, filmet i bilen på vei hjem og lagde middag mens vi klipte og redigerte.

For de av dere som leser enda… Dere er enten veldig snille, kjeder dere veldig, eller bare er redd meg som fortsatt gidder å bry dere med pisspreiket her. Dere er uansett standhaftige. Om dette ble for mye tekst for dere, kan dere ta en titt på spill galleriet mitt her. Fremdeles under konstruksjon, men i motsetning til her så er det lite tekst.

Vil bare ønske dere tilslutt en riktig god jul, og takk for at dere følger med på denne hvalrossen og hans tragiske skjebne som retrosamler! Ta en titt på dagens SecretChest luke for å få litt julestemning!