Lange dager

Søndagsposten her igjen! Denne uken har vært ekstremt lang, og ikke minst varm (les svett). Vi valgte å ikke dra hjem for å slippe bussen fram og tilbake, i og med den koster 160 kr fra verdens hovedstad til Oslo og tilbake igjen. Så hva får man gjort i Slemmestad som man ikke får gjort i Oslo? Vel… Stort sett det samme, bare at alt går i håndholdt her. Stakkars meg som ikke kan sitte på min 33 kg PC å skrive dette blogginnlegget!

Det får vel bare duge med denne da... Jaja.... Stakkars meg :(
Det får vel bare duge med denne da… Jaja…. Stakkars meg 🙁

Og når vi snakker om håndholdt. Husker dere at PSP-EN min tok kvelden? Ikke? Det «regnet» jeg med… Tok dere den? Følte det passa med en «tørr» vits etter det som skjedde… UANSETT!

Claire er en liten engel, og fikset meg en flunkende ny PSP siden den forrige gikk under! Da går det tilbake til å spille PSP-spill! Sånn bortsett fra at alle spilla ligger i Oslo da…

Da er livet i balanse igjen!
Da er livet i balanse igjen!

Fatter’n,  bruder’n og jeg tømmer takterrassen siden de skal flytte, og det dukker opp helt enormt med masse stuff jeg ikke har sett på flere år! Haug med turustyr, linkkabler, enda mer Lego og 10.000 VHS-er! Kanskje ikke 10k, men føles slik når man drasser rundt på alt sammen!

Så mange minner!
Så mange minner!

Fant også igjen gode gamle Lego Studios! Vi lagde en haug med filmer der da vi var små, men dessverre var ikke sikkerhetskopiering på den tiden stort mer enn worddokumenter på diskett. Alt sammen er dessverre borte. *snufs*

Til tross for at det er hjerteskjærende å ikke se Legofilmene mine, skal jeg prøve å  gå over til noe mer positivt! Destiny har beta på torsdag for oss Sony-tilhengere, og jeg har tre nedlastbare koder for PS3 og PS4! Jeg er veldig spent på å få prøvd spillet, og det hadde vært kult om dere vil joine meg 🙂 Vet ikke om PS3 og PS4 kan spille sammen, men det skal uansett bli fett! Kommenter om dere vil være med i Destiny Betaen!

wpid-bnet