Korrekthet…?

Hei, alle sammen. Jeg er tilbake antar jeg. Har hatt nok å gjøre den siste tiden. Tenkt flere ganger å skrive her, men har måtte da valgt å bortprioritere noe annet. Som dere selv kan dedusere så har det dermed ikke blitt så mange poster hittil i år.

Jeg har noen gode nyheter for engangs skyld. Coop Mega legges ned. Hva? Hva mer trenger dere? Okey, bare tuller. Jeg blir overført til en Coop Prix «på» Eiksmarka. På… i… Har lest meg opp på det der, og «på» er visstnok riktig å bruke for stedsnavn. Det heter: «Jeg bor på Frogner.», men det heter «Den ligger i Norge.». Jeg har lært at det heter «på skolen» og «på bussen» fordi dette styres av å være på et lukket område. Buss og skole er lukkete områder, men et stedsnavn er ikke det. Personlig synes jeg det høres rart å si at jeg er oppå bobla Frogner, når jeg egentlig føler at jeg er inne imellom bygningene, og innenfor området Frogner.  Nå heter det heller ikke imellom, ifra, imorgen eller iallefall. Det heter i fra, i morgen osv. Det heter dog igjen. Makan… Ikke la meg begynne på «hvem» som determinativ! Ikke at jeg er så flink i grammatikk uansett.

Sebbe hadde bursdag 20. april, så bakte han en Mnt Dew-kake.
Sebbe hadde bursdag 20. april, så bakte han en Mnt Dew-kake.

Nå er ikke dette en sånn type blogg. Her handler det om OCD (tvangstanker på godt norsk) og rosablogging!

Jeg har den siste tiden malt Warhammer – ikke noe sjokk der. Har jo bare nevnt det i hver eneste post siden i fjor… ikke at det er så mye men… Maler Celestant Prime. Julegaven min fra Fredrik. Den er pyton å male, men det skal få gjøre opp for seg ved å eie alle når jeg engang får begynt å spille! Skal komme nye regler til Age of Sigmar, så det blir veldig spennende! For meg. Ikke for dere. Dere som leser (Larsen og Geo) bryr dere jo ikke om Warhammer.

Jobbet over 2 uker med det der.
Jobbet over 2 uker med det der.

 

Vi var på spillquiz igjen. Labert oppmøte med kun Claire, Aleks og meg. Vi lå faktisk på en syvendeplass første runden av 23 lag! Det var slettes ikke så ille… helt til andre runden. Uansett. Mye av grunnen til at det gikk så bra var antageligvis fordi de spurte veldig mye om Sonic OG SNK. Ja, det stilte ENDELIG noen SNK-spørsmål. Det har jeg ventet på de to årene vi har vært der. Ene spørsmålet var at skaperne av Street Fighter forlot Capcom for å lage den «virkelige» oppfølgeren til ovennevnte spill. Fatal Fury var svaret og det klarte vi å svare på! Andre spørsmålet var hvilket spill Donald Morden var skurk i. Klarte ikke den, men det var Metal Slug. Tror det det ble inkludert fordi SNK har forandret logo, slagord og annonsert nytt spill den siste tiden.

Ja, glemte nesten at vi faktisk vant trøstepremien gangen før der! STAS!

WP_20160413_01_05_39_Rich

Jeg prøvde å fyre opp Metal Gear Solid: Portable Ops igjen, men til ingen nytte. Klarte en boss også ble jeg møkk lei igjen. Så prøvde jeg det originale XenobladeNew 3DS, men ikke noe bedre hell der heller. Så bestemte meg for å spill Hyperdimension Neptunia Re;Birth på Steam. Lav FPS flere steder, så mista bare lysten til tross for at spillet virket greit ellers. Fyrte opp Senran Kagura Burst som jeg har nevnt tidligere i denne bloggen, og det var faktisk ikke så ille. Tror jeg blir å runde det.

Jeg ser også at folk driver på som ville hel**** med Overwatch om dagen. Blir litt oppgitt over folk. Det er personer der ute som ikke spiller skytespill til vanlig engang, også driver de å betatester spillet for Blizzard nå. Også er det så mange som mener at man ikke må forhåndsbestille spill fordi det er det utviklere og publisere vil. Ofte så blir det misbrukt  Og stort sett så er jeg enig i det.

Blir nok relativt mye av det samme i det spillene der.
Blir nok relativt mye av det samme i det spillene der.

Det er dog ikke et problem å kjøpe spillet dag én eller første uka mener forhåndsbestillingshaterene. Eneste er at det er like ille som forhåndsbestilling. Alle målinger som viser avkastning på markedsføring og stort sett alt annet måles hovedsakelig først til andre uke. Forhåndsbestillinger er innenfor samme gruppa, så blir akkurat det samme. Og bugs blir jo ikke mer borte av å kjøpe det dag én fremfor forhåndsbestilling.

Nå er det mange man ikke bør forhåndsbestille av spør du meg. EA og Ubisoft er de verste på dette føler jeg, og har ikke kjøpt Ubisoft-spill på år. Ikke så mange EA heller, men tok med meg Star Wars Battlefront for 249 kr, og halvveis fornøyd med det.

Men de som ikke vil ta en del i forhåndsbestilling av spill har ingenting i mot konseptet (jeg er mye skyldig i dette) «åpen betatesting». I dag er betatesting kun et markedsføringsbegrep som skal lage mest mulig hype for å få spillet inn i folkemunne. Som tidligere nevnt spiller «alle» Overwatch om dagen, og jeg blir så oppgitt over at folk er så utrolig hypet (har liksom ikke et ordentlig ord for ‘hype’. Oppstyr eller forventinger liksom) over spillet. Jeg har deltatt på Star Wars og Destiny betaer, så er jo en av disse sauene selv, men følte liksom at disse spillene var viktige spill som jeg ville bruke masse tid på. Det er også mange som tenker dette om Overwatch som Aleks. Han skjønner jeg bryr seg, men så er det så mange andre jeg irriterer meg over. Det er bare Blizzard som velger en sjanger alle andre har gjort siden GoldenEye 64! Ting er så mye bedre når man gjør det selv… #hykler. Hater hashtag like mye som jeg hater ordet «innovativ».

Hah! Dette ble en lang en. Har jo sagt jeg skal unngå dette, men hvem prøver jeg å lure? Skal gå tilbake til å male litt Warhammer og lese litt matte. Folk får ha en god Kristi himmelfartsdag!