Knapt med tid

Eneste som stemmer med denne sommerferien er varmen. Mens man er på Mega så svetter man seg gjennomvåt, tørker opp, og svetter den ut et par ganger til i løpet av dagen. Meget delikat, men det er jo ikke akkurat noe nytt det å være svett når man er nerd slik som meg da.

Tok med meg 3DS-en over til Slemmestad på mandagen som var for å få spilt litt Luigi’s Mansion 2, men det å komme hjem fra åtte timers arbeid og trening tar knekken på en når man alltid kommer inn døra kl 22 på kvelden. Sier seg selv at det ble lite gaming på meg da. Pytt pytt, blir som alle andre sier: «Det blir penger ut av det da.»

Ny stikke! Aww yeah!
Ny stikke! Aww yeah!

Mens jeg lå i senga her om dagen snublet jeg over «When Worlds Collide»-tegneserien på Google Play. Sonic møter Mega-Man osv. Var noe av det beste jeg har lest av tegneserier noen gang, så vil anbefale alle som har litt forhold til Blue Bomber eller pinnsvinet til å ta seg bryet med å lese de 12 bladene som er der ute. Koster jo bare… 22 kr per blad… Høres lite ut, men jeg får ikke lest kontinuerlig på den måten for å si det slik.

Jeg fikk fikset GameCube-håndkontrollen min da! Måtte bare demontere den fire ganger fordi noen av knappene var lite samarbeidsvillige, men det hele endte godt! Stikka er av hardplast i motsetning til gummitupporiginalene, men de er overraskende gode å bruke, så da er det bare å vente til jul med å slite dem ut igjen! Kan spille Xenoblade i mellomtiden som jeg fikk av Claire <3 Trodde jeg skulle få spillet brukt, men da det kom forseglet er det nesten litt vanskelig å åpne den! Bare synd jeg har fire fridager denne sommeren…

Dette er de to sangomsuste RPG-ene til Wii. Hørte den ene sugde, og den andre var veldig god. Hvilken er den rette?
Dette er de to sangomsuste RPG-ene til Wii. Hørte den ene sugde, og den andre var veldig god. Hvilken er den rette?

Ble ikke mye SecretChest-filming her, så tenker å ta med meg kameraet til Slemmestad for å se om Larsen er med på noe, for nå slutter jeg ikke så sabla sent… i en liten periode! I mellomtiden kan dere logge dere inn på Disqus-brukerne deres å legge igjen en kommentar på hva slags spill dere spiller denne sommeren!