Hvilken retning skal man gå?

Jeg innser at jeg har mislykket i livet mitt… Som retrospill-blogger. Jeg har gitt dere eksepsjonelt lite interessant å lese (bortsett fra at jeg stod uten nett i en uke.) Og dere er vel på randen til å kverke meg for å legge ut «Hvalross Tidene» på denne nettadressen. Å spørre dere om hva dere vil se er jo like nyttig som å prøve å finne et gøy spill til Xbox som IKKE er Halo, fordi det er tomt her… Hvem skriver jeg for da?

Da tenkte jeg å ta et initiativ her, og komme med en liten plan. Let’s plays er jo oppbrukt som et helvete, omtaler har man jo fått nok sengelektyre av fra Spillfeber, oppakningsvideoer er det bombardert med på SecretChest også. Mens jeg tenker på hva jeg kan skrive i neste avsnitt, kan dere se på Stig sin videosøknad til Level-Up:

Jeg og Larsen tenkte å komme med en liten videoomtale av Killing Floor Calamity, en eksklusiv til Ouya. Ingen av oss er spesielt fan av mikrokonsollen, men vi digger Killing Floor, og dette er vel første spin-off, eller noe som helst annet enn DLC-er til drømmespillet selv.

SAMSUNG CSC

Det er ikke stort mer enn det å tilføye. Vi skal ha en liten transformering på SecretChest, slik at filmene våres(Les mine) blir… litt mindre ille enn det de er nå forhåpentligvis. Ellers som dere så på bildet over, så har jeg inngått en pakt med bruder’n som resulterte i flere PS1 og PS2 spill 😛 Inntil videre fornøyd 😀