Hipp hurra!

Er ikke egentlig så mye å rope hurra for. Det er fremdeles eksamen, og etter det er det 2 månder med Mega også er det skolestart igjen med… mer Mega. Men la oss se på det på den lyse siden! Jeg har jo en fungerende Dreamcast og en haug med andre konsoller som bare venter på å bli spilt… etter helvetes Metal Gear som jeg aldri blir ferdig med pga. Stig!

Det er iallefall første gang man feirer 17. mai på bloggen, og dere må virkelig ha det «gøy» der ute som bruker verdifull nasjonaldagstid på å lese søppla her. Når dere først er her så må jeg vel skrive litt, og da kan jeg jo fortelle at helt siden jeg var 12 har jeg spilt et par kjappe runder Sonic Adventure 2: BattleGameCube. Det var favorittspillet mitt i en periode, og den perioden strakk seg over «denne» dagen. Jeg kan ikke være riktig skrudd sammen for å forbinne Sonic med 17. mai vel? Må være et retorisk spørsmål.

Dere må slutte å lese her nå, for dere har garantert bedre ting å gjøre i dag (Jeg trenger vel neppe be to ganger), og jeg skal til seters for å ete meg fet, aka. sofa+ostepopp og litt Sonic (FØKK METAL GEAR I DAG, STIG!).

Gratulerer med dagen alle sammen! Måtte alle dere gamere der ute ha en fortreffelig og sunnere aften enn meg!

Liten hilsen fra Karl Franz!
Liten hilsen fra Karl Franz!