Hett og svett

Deilig tittel, jeg vet, men det er nesten grusomt her i Oslo om dagen. Spesielt siden den ene viften har sluttet å virke, og den andre er det halv kraft i. Klimaanlegget på soverommet blir full av kondens før 24 timer. Resultatet er at jeg sitter her å bader… og jeg har ikke noe badekar.

Uka har vært så rolig at jeg endelig fikk begynt litt på spillgalleriet igjen. Jeg har justert bildene og fått lagt til navn, samt utvidet biblioteket litt. Det som fortsatt mangler er den lille historien som er nevnt ved hvert spill. Samtidig vil ikke WordPress la meg sortere bildene alfabetisk, så det må jeg også få gjort manuelt.

Det er virkelig ikke så mye mer å si denne uka. Som sagt så har det bare vært utrolig rolig i tillegg til jobb. Høydepunktet var uten tvil da dama kom hjem med 5,5kg med hvalbiff. DET kan en hvalross som meg sette pris på! Ja, og dama sitter faktisk klistret fast til Vita på grunn av Lego Jurassic World!

Ta en titt innom spillgalleriet om deres syns det ble for lite å lese på her.

Diptic(2)
WHALEBEEF! Lagde hvalbiffkebab i første omgang. Må finne på noe annet med resten av kjøttet!