Hei og hå!

Heia bloggen! Koselig å være– *guuurp*

Nei, sånn er det ikke på denne bloggen! Her skal man være introvertiske svette nerder uten følelser som kun kan beskrives med maks tre bokstaver: Sur, fæl, hul, lur og kul. Gjerne kom med flere om dere har.

Hater hvordan jeg neglisjerer denne bloggen om dagen. Neglisjerer – jeg tror hjernen min svikter meg pga. smertestillende, og da tyr jeg til snobbe ord for å berolige meg selv om jeg ennå har kapasitet i knollen. Husker Mutter’n begynte å tulle litt med… ja, grammatikk, ordoppbygging og generelt sett alt. Mindre håndskrift også, men det ser man jo ikke til noe her 😛

Ble litt skeivt, men vanskelig å ta et skiklelig bilde innenfra PC-en din mens man bøyer deg over kabinettet :P

Skal ikke bruke bloggen for å stadfeste at jeg er hypokonder, og heller prate litt om spill. Det er mange steder jeg kan begynne, og det vil bli mye ekskludert siden det faktisk nærmer seg et halvt år siden jeg skrev sist. Ja, okey 17. mai er ikke et halvt år siden, men tiden har flydd siden da.

Jeg nevnte så smått i tidligere bloggposter at jeg skulle komme tilbake til Phoenix Wright: Dual Destinies og Mass Effect Andromeda. Jeg kan trygt si at PW:DD var knall, men oppfølgeren Spirit of Justice var enda bedre! Det er så tilfredsstillende når en oppfølger faktisk følger opp… sånn på en god måte. Kunne skrevet «… på upåklagelig vis.», men da lever man seg litt vel inn i Ace Attorney-serien. Andromeda floppet. Dårlig. Grusom. Påklagelig…? Siden det liksom er omvendt av upåklagelig? Bioware skøyt seg selv i foten da de offentliggjorde at spillet ikke var riktig ferdig; ETTER at spillet hadde blitt lansert!

Jeg har jo ikke nevnt Switch spesielt mye her – i alle fall ikke utenfor podkasten. Jeg kan jo kanskje skrive en anmeldelse av den neste måned når det da har gått et halvt år siden lansering. Jeg har en del positivt å nevne om konsollen – og mye dårlig. Likte nesten Wii U litt bedre om man sammenligner lanseringene deres etter min mening. Hadde lyst å bruke tankestrek eller komma mellom «deres» og «etter» i forrige setning, men komma virket ikke helt riktig, og tankestrek har jeg alt misbrukt igjennom denne posten. Jeg regner med at dere tenker at prioriteringen bør fokuseres mer på alle de andre grammatiske feilene mine her.

Det har også blitt snublet over en konsoll som heter «Retro Freak». Ja, det er navnet dens. En sånn «liksom» konsoll som spiller av retrospill, og har spor for kassetter til hele 12 forskjellige konsoller. Det er ikke direkte løgn, men det er jo ikke direkte sant heller. Men må få presisert at jeg elsker den konsollen. Føler den imponerer støtt. Skal skrive mer om den senere, og trolig forsøke meg på en videoanmeldelse hos Secret Chest. Syns 2017 har blitt det store retro-året. Underskrevne som blant annet driver en retrospillblogg har (hypotetisk) bidratt til hysteriet. SNES Mini-diskusjonen tar vi siden.

Tenker det holder for denne gang, og jeg kommer ikke til å love noen nærliggende fremtidig post/innlegg. Ryggproblemene mine har eskalert seg siden sist jeg nevnte det, så må få ordnings på det som man sier. Går bra for de av dere som utrolig nok har lest så langt… og bryr seg om min velvære…? Prøver ikke å unnlate å skrive om problemer. Vil bare ikke at dette skal bli trist(ere) sengelektyre enn nødvendig, men det kan jo virke som jeg prøver å ha en perfekt liv-Instagram-fasade her. Uansett så ses vi!

Satt oppe til kl 03 nå og fikset Lost Planet 2 på PC-en. Tok noen bilder i full fart bare for å poste her nå. Ble styggdårlig resultater, men nå gidder jeg ikke mer! Natta! Ønsk meg en god bursdag.