Gull og grønne skoger

Om dere ikke ble opplyst før, så dro Larsen, Stig og jeg over til Stratos Bygget. Vi er jo der til dagligdags for å sippe te og gnaske småkaker. Dermed følte vi veldig hjemme og fjonge da vi stod der å ble gransket av dørvaktene. Altså ikke stort annet enn en vanlig dag på BI for meg.

Vi ble jo selvfølgelig plassert helt fremst på de beste plassene stedet hadde å by på. Det er nå dere tenker «Her kommer han med de liksom morsomme, ironiske og sarkastiske ‘vitsene’ sine.» Men tro det eller ei, denne gangen prøver jeg ikke engang å være morsom!

Kan ikke slutte å beundre Larsen...
Kan ikke slutte å beundre Larsen…

Men alt til sin pris… Jeg og Stig fikk gjennomgå av verten der som hadde det som mål for kvelden å se meg svette som en nervøs gris. Eller nesehorn… Ikke spør… OK DA!!

Komiker’n spurte meg om jeg likte fantasispill, og jeg svarte seffern ja. Da sa han at vi var i Kristiansand Dyrepark, på natta og sikta en pistol mot hodet mitt. Deretter tvang han meg til å velge et dyr jeg måtte ha sex med, og neshorn var jaggu meg det som spratt ut av huet meg. Han spurte hvorfor, og jeg svarte «I like big buts», og han bare «Jaha, jeg hadde bare sagt jeg ikke ville være med på fantasileken.» Tror jeg fikk en slags tittel den kvelden… RHINOLOVAH!

Stig fikk øye på Level Up!
Stig fikk øye på Level Up!

Stig på den andre siden gjorde noe litt mer flauere… På sitt vis i alle fall. Verten spurte oss om noen av oss hadde kjæresten med seg. Stig rakk opp handa fordi han trodde duden spurte om man hadde kjæreste i det hele tatt. Du kan jo gjette hvem som spratt 5 meter bortover med stolen sin da han gjorde det. Larsen og jeg som satt ved siden av, og plutselig hadde vi røde kapper og «S»-logo på brystet, og fløy av sted!

Ellers har vi laget en liten film om hele greia, så ta en titt. Stig som har redigert og kommet med manus, så kvaliteten er jo langt bedre enn det som er skrevet over. Det er nå dere kan spørre dere selv: «Kunne han ikke bare vist oss dette med engang istedenfor å lese denne dritten?» Mitt svar er… Nei! Da hadde dere ikke måtte lide!

 

Veldig bra at Assains Creed Companion App vant da 😛 Og at Pokémon X og Y ble nominert til actionspill… OG AT MARIO & LUIGI: DREAMTEAM BLE CASUAL OG TAPTE MOT MINECRAFT 360!!!

Årets Gullstikka-vinnere (valgt av folket):

ÅRETS STRATEGISPILL – CIVILIZATION V: BRAVE NEW WORLD
ÅRETS SPILL-APP – ASSASSIN’S CREED IV: BLACK FLAG COMPANION
ÅRETS CASUAL-SPILL – MINECRAFT – XBOX 360 EDITION
ÅRETS RACINGSPILL – GRAN TURISMO 6
ÅRETS SKYTESPILL – BATTLEFIELD 4
ÅRETS PLATTFORMSPILL – SUPER MARIO 3D WORLD
ÅRETS ACTIONSPILL – GRAND THEFT AUTO V
ÅRETS SPORTSSPILL – FIFA 14
ÅRETS NORSKE SPILL – SAVANT ASCENT
ÅRETS SPILL – THE LAST OF US

Spesialpriser:

ÅRETS BUTIKK – GAME SANDVIKA STORSENTER
GULLSTIKKA-PRISEN – THE GATHERING
ÅRETS INITIATIV – SPILLEXPO
GAMEREACTOR-PRISEN – THE LAST OF US

Slik shopper gutter!
Slik shopper gutter!