Gravitasjon

Det er stort sett bare kjedelig å ha sluttet i Spillfeber. Har ikke hatt motivasjon for å sjekke nyheter eller holde meg oppdatert, og tanken på å gå glipp av Gamescom er bedrøvende. Det er meget, meget synd på meg… og ingen andre!

Så siden mine hender er frie for skribentmessig arbeid, tenker jeg å få sagt noen ord om Mario Kart 8 her, siden resten av Internett trolig har omtalt feil spill med de karakterene de har gitt det.

Kanskje dette spillet kan ta opp kampen med Mario Kart 8? Fikk tak i et nytt siden vi ble lurt på messa i Sandefjord!
Kanskje dette spillet kan ta opp kampen med Mario Kart 8? Fikk tak i et nytt siden vi ble lurt på messa i Sandefjord!

Jeg kommer til å følge en ganske annerledes stil i forhold til Spillfeber, da man ikke kunne si alt man mente av subjektive følelser, og litt press overfor fikk man også selv om man selvfølgelig aldri ble instruert til å ta hensyn til den slags. Den største forandringen er at jeg ikke kommer til å gi en nøyaktig karakter som 7/10 eller noe i den duren, men heller én av tre kategorier: patetisk, OK og anbefalt. Jeg kommer til å legge til +/- om spillet skulle ligge i noe grenseland.

Denne posten kommer til å bli en smule lang om jeg plotter inn omtalen her, så tar heller å deler det hele opp slik at ingen blir selvmordslystne. Om du har vilje av stål, og ork til å lese min første anmeldelse etter Spillfeber, kan du våge dem over her. Lykke til!

Forresten!

Vet faktisk ikke om jeg hadde tatt i mot dette spillet gratis engang :P
Vet faktisk ikke om jeg hadde tatt i mot dette spillet gratis engang 😛

Jeg var hos Larsen på mandag, og Martin stakk innom med DefJam Rapstar. En slags Sing Star greie kun for rappere. Trasige var da han prøvde å følge teskten, fikk han elendig poengsum, men da han sang alle de ordene som var sensuret ut av sangteksten, gikk det veldig mye bedre for han! Samme gjaldt Larsen og 😛

ENDA EN FORRESTEN! (Prøvde å gjøre dette kort pga MK8, men fungerte dårlig).

Dere husker kanskje Kristoffer donerte meg en Q*bert til Dreamcast? Vel, den fungerte ikke siden den var amerikansk og bootloaderen min har kun en 95% suksessrate 🙁 Jeg skal se til å få gjort noe med det Kris! Ditt offer skal ikke være forgjeves!

TRIPPEL FORRESTEN!
Larsen, Arni, Stig og jeg dro til Tilt for å delta på quiz, men det var folketomt der, og da vi sjekket Facebook ble det… facepalm.

Spillquiz-face

 

Vi dro hjem og spilte MK8 hele kvelden istedenfor 😛