Gjenforening

Da var det søndag, og  jeg tillater meg å slenge fra meg et innlegg for dere. Denne helgen har vært fylt med spenning, action, drama og mord… på storskjermen. Gamle Spillfeber hadde gjenforening og hele TO stykker dukket opp, Petter og Kim.

Tar helt av på GoldenEye 64.
Tar helt av på GoldenEye 64.

Til tross for at det regnet 44 mm dagen før de kom, og at en hel måned med regn ble tatt igjen på en time og druknet sekken sammen med PSP-en min, turte de eventyrlystne å gå fra Oslo S og hjem til meg. Mer sporty nerder har ikke jeg hatt på besøk noen gang, og treningsøkten skulle ikke stoppe der heller. Både mentalt og… brutalt?

Kjære PSP E1000. Du har alltid vært der for meg når jeg trengte deg, og du var og er en sann venn. Du er herved frigitt fra dine plikter, og måtte du hvile i fred... *snufs hulk vræææææl*
Kjære PSP E1000. Du har alltid vært der for meg når jeg trengte deg, og du var og er en sann venn. Du er herved frigitt fra dine plikter, og måtte du hvile i fred… *snufs hulk vræææææl*

Vi hadde et spillquiz hvor de enorme hjernene våre ble satt til å dytte grenser, og alle tre kom seirende ut av hver sin runde. Jeg bare gjorde meg selv dum så de skulle vinne. Jupp, jeg er en så grei kar som lar gjeste mine vinne litt også (NÆÆÆÆT).

Lørdagen startet sent og brått. Rett fra et par timer på YouTube, og dvalemodus-problemer, til å dra ut på nerde-shopping. Kim kjøpte så mye at vi leide et pakkesel(meg) for å komme oss helberget hjem. Vi dro praktisk talt igjennom alle fornuftige spillbutikker i Oslo Sentrum, men alt Petter kom levende ut med var en… bok? Riktig nok en bok skrevet av Jon Cato så det handlet jo om spill, men allikevel da!?

Mr. Nintendo NM-finalist tilbød et slag Mario Party 8  til underholdning for sine gjester, og de takket naivt og blindt ja. Etter at slaget var over løp de gråtende hjem for de hadde ikke sjangs… eller. Mer som at jeg fikk alle myntene deres rett før slutten og vant på grunn av det. De ledet hele spillet ellers 😛

Helgen var fylt med tårer, svette og blod… etter all shoppingen og sørlands-mobbingen jeg utsatte Petter for. Selvom hele helgen var basert på bitre og hårreisende slagsmål, tror jeg dette har vært en grei avslutning for Spillfeber-karrierene våres!
Takk for besøket! OG HVEM HAR RØRT SPACE MARINE COLLECTORS EDITIONEN MIN!?