Gigantisk tabbe

Dette begynner nesten å bli tragisk… mer tragisk mener jeg. Det tar altfor lang tid mellom hver post, og ikke noe spesielt skjer i mellom heller så jeg aner ikke hva som skjer, men frykt ei; jeg er fremdeles her! Det var kanskje det dere fryktet når jeg tenker meg om.

Mens jeg lå våken i natt å tenkte på hva jeg skulle skrive om her, hadde jeg så mye i tankene at det holdt meg våken. Nå som jeg sitter her å skriver er jeg så trøtt at jeg nesten ikke klarer å holde meg våken, og kommer ikke på noe å skrive om. Hurra tenker dere, men kom akkurat på at Martin, Larsen, Line Stig og meg selv var på Gigacon denne helga.

Alt man trenger på en messe!
Alt man trenger på en messe!

Første jeg vil si er: For LAN-erne og e-sport entusiaster var dette nok knall, selv om nettet der var nedi i 13 timer i tillegg til en barnnalarm. Så etter at det er sagt vil jeg presisere at dette var der verste søppelet jeg har vært med på i hele mitt liv. Selv Retromessa i Sandefjord var LANGT bedre og mer spennende.

Hovedfokuset for dette arrangementet var som nevnt e-sport. Det var storskjermer overalt som viste turneringer i Dota, LoL, CS:GO og mye mer. Videre så var det bare overprisede slagsboder og med utrolig lite utvalg også. Hele greia ble kalt spillmesse, men det kunne like gjerne døpt det e-sportturnering!

SavedPicture-2014106162212

Åpningsshowet var en 45 minutters lang melodi som ble spilt av en «engasjert» DJ. Stig og Line stakk av midt under «innvielsen», så det ble til at kun jeg, Larsen og Martin fikk med oss den supre velkomsthilsen av vertinnene der. Det virket ikke som om de var forberedt i det hele tatt, og pga tekniske problemer ble showet aldri ferdig.

Vi fikk kjøpt oss noen småting som vanlig, også var det veldig mange flinke cosplayere der, men utenom dette så skjedde det eksepsjonelt lite. Søndagen var nesten alt dratt ned, så vi kom dit for absolutt ingen grunn. Hvorfor vi måtte betale for den dagen forstod jeg rett og slett ikke. Vi hadde planer om å lage en film, men det blir nok ikke store greiene vi gidder å komme med ut av dette, siden belysningen der inne var så svak at det var vanskelig å ta bilder og filme.

Jeg ble endelig ferdig med Destiny anmeldelsen min. Klikk her for å ta en titt… og når jeg sier titt mener jeg 1600 ord å lese 😛 Kos dere!

PS: Super Smash Bros. for 3DS var kjipt, men det fungerte nogen lunde godt. Mitt råd er å bare vente på Wii U-utgaven.