Gamle kjente

Så da var dagen endelig her… eller rettere sagt over. Stig, Line og jeg stakk turen  innom Sandefjord og braste inn på Retromuseet. Sånn bortsett fra å være temmelig råtøft, var det først og fremst veldig varmt… og råtøft.

Trener seg til F-Zero konkurranse! Ble ingen premie!
Trener seg til F-Zero konkurranse! Ble ingen premie!

Vi støtte ganske tidlig på Sebastian og vennene hans. Vi hang for det meste sammen resten av den turen, og vi var samlet om jakten på retrospill mellom alle «skattene» som lå til salgs. Stig kjøpte seg noe sykt mye, men alt til 20kr stykke. Han kjøpte så mye at han fikk Dora Journey to the Purple Planet som en bonus. Litt av et røverkjøp…

Og når vi er inne på røverkjøp; Sebastian kjøpte seg «uåpnet» Pokémon LeafGreen til hele 1600kr. Da vi tok en titt på spillet, var det verken nytt eller ekte. Vi stormet tilbake til stedet vi hadde handlet på, og mannen bak kassa påsto spillet var ekte og at spillet kun var testet engang, noe det tydelig ikke var. Fin definisjon på «uåpnet» de hadde.

1 av 3 nede, to igjen!
1 av 3 nede, to igjen!

Videre kjøpte jeg meg Need for Speed Underground 2 til GameCube, Jak 3 til PS2 (Fordi Stig tvang det på meg) og Forza Motorsport til Xbox. Alle disse kostet 20 kr stykke, og både Stig og jeg glemte å sjekke kvaliteten på spilla. De var forferdelige, og Forza fungerte ikke før jeg smørte litt tannkrem på CD-platen. Var ikke en permanent løsning det heller for den slunknet en stund etter tannpussen også. De andre har jeg ikke sjekket enda, men lever i håpet! Kanskje jeg slipper å gå helt «tannlege» på dem og.

Retromessa hadde mye å vise frem, men de boikottet faktisk de to konsollene som vi så mest fram til, Virtual Boy og Neo Geo AES. Stig og jeg trøstet oss med å spille en eller annen King of Fighters på Neo Geo CD som hadde lastetider på lenge det… lastebiler! HØØHHØH! Men seriøst, de var lange, måtte laste midt i kampen også for å laste alt på plass.

Stig og jeg snekret sammen en film om messa, så ta en titt! Må nok advare dere, da det er JEG som har limt denne greia sammen, og ikke Stig. Jeg står ikke til ansvarlig for eventuelle konsekvenser av denne filmen, med mindre det innebærer masse penger eller retrospill til meg!

Og ja, glemte nesten. Det har blitt donert et stykke Q*bert til Dreamcast av Kristoffer Hansen for bloggens skyld. Denne skal omtales omgående og mange tusen takk!

Heder og ære til Kristoffer Hansen!
Heder og ære til Kristoffer Hansen!

Mange bilder i dag, men har vært en del mer enn vanlig. Ta en titt på mini-galleriet!