Fritids

Det har kanskje ikke vært så merkbart, av den enkle grunnen av at ingen besøker meg her, men jeg har jobbet en god del med bloggen via spillgalleriet. Hva er spillgalleriet spør du? Jo, det er i bunn og grunn meg med fritidsproblemer, og et behov for å måle e-penis. Det er enkelt og greit en bildekolleksjon av alle de fysiske spillkopiene mine. Det kan diskuteres om timingen min er ubeleilig da jeg har fått en liten del ekstra oppmerksomhet her etter at jeg begynte å skrive for Wpop. Litt av et førsteinntrykk!

Måtte bare slenge på denne. Tar vanligvis ikke bilde av middagen min, men når det er Sonic Chillipølser med "gullringer" klarer jeg ikke la vær.
Måtte bare slenge på denne. Tar vanligvis ikke bilde av middagen min, men når det er Sonic Chillipølser med «gullringer» klarer jeg ikke la vær.

Mens jeg var midt oppi prosessen med fullbyrdelsen av svett nerdehet(ta bilder av spill) kom jeg til å tenke: «Hvor svett er jeg ikke som gjør dette?» Ene kompisen min sier jeg har tvangstanker, også sier han at han bare tuller, men så sier han det igjen etterpå… den morroklumpen!

Personlig tror jeg bare at sommeren har vært lang og fæl, og bruker bloggen og Secret Chest som en ventil for å få ut alt det opparbeidete fra Mega.  Samtidig er det jo en greit måte å holde oversikt over samlingen sin av mange grunner, som f.eks. tyveri, forsikring, ønskelister(kneg knegg knegg). Pappa mente allerede da jeg var en liten snørrvalp, at jeg trengte en liste for å føre opp all bortskjemtheten. Tenker meg at det hele roer seg utover skoleåret, og når det blir skrevet litt mer hos Wpop.

De siste ni dagene har jeg publisert fire filmer på SC. To av dem slike cheesy nyhetsfilmer ment som fyllstoff, siden vi har fått ønske om mer innhold på kanalen. Så langt har vi mista en like på Facebook-gruppa vår, og nå sliter vi med å få 20 visninger de første 24 timene. Så ille har det aldri vært før, så jeg måtte ty til en tradisjonell SC-film for å se om det hjelper. Så langt nei…

Den ENESTE måten å motta Dew på!
Den ENESTE måten å motta Dew på!

Fikk en liten oppmerksomhet av Geo idag siden jeg hadde bursdag her forleden. Zelda-Mountain Dew fra Finland. Kunne ikke ønsket meg stort mer! Geo vet alltid hva man ønsker seg, som for eksempel minigris-lue og RAM-kjølere! Mange takk til Nordlendingen i Lakselv!