Selve dagen

Denne hvalrossbloggen har stort sett kun gråvær på værvarslinga si, og humøret her er som oftest like lysten som en blakk student med tilbakesmell på skatten. I dag derimot er en av de få dagene jeg ikke teller kalorier, og får stramma litt på smilebånda.

Dagen startet ganske tidlig faktisk. Egentlig kunne den ikke ha begynt tidligere. 0000 fikk jeg en melding, og minuttet etter var det gaveåpning på gang. Stig var tilskuder, men ikke deltager der. Han får enda en sjanse av meg på lørdag 😉 Blir enda en feiring da! Martin, Larsen, Stig, Aleks, Arni og Sebbe stikker en tur over! Skal bli… spekkfult… spekkelig… spekktakulært… UANSETT!

Stig og jeg skulle spillet et co-op spill sammen mens han var her. Vi stod å titta og lette, og vi brukte mer tid enn kvinner og sko + klær. Og vi fant søren ikke en eneste tittel. Eller jo… Sin and Punishment: Succesor of the Skies til Wii. Åpna plasten, dytta inn spillet og satt det like fort igjen i hylla. Jupp, så bra var det. Endte med at vi trente litt sammen istendenfor… med Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 3 med Wii-motes! Hva?! Når ble det ikke kategorisert som trening?

Skaffa meg en ny telefon også. En veldig billig Nokia til under tusenlappen. Må sende inn min kjære 1520 for reparasjon dessverre. Denne Nokiaen var en med Android på, eller Nokia X Software Platform . Prøver å være Windows Phone 8, men er verken det eller Android. Gøyal nok for det.

Har fått en HAUG med gaver av Claire allerede, men legger ikke ut noen bilder her nå. Tar det etter gaveoppakningen på lørdag. Må opprettholde rosabloggnivået vet dere 😉