Fjolls til fjells

Jeg befinner meg på et sted jeg svært sjeldent har blogget i fra. Faktisk er dette nok første gang noensinne, og det med god grunn. Formål ved dette er ikke å sitte inne og pusse støv av retrokonsoller eller… det å blogge på. Jeg er på hytta!

Med bare en mus i fella, kan man konstantere at dette er et koselig lite sted å lese til eksamen spille på håndholdte konsoller. Den perfekte anledning å ta igjen tapt pensum spilling. Tror jeg kommer til å ta for meg jus Paper Mario: Sticker Star, Monster Huter 3 Ultimate og Gravity Rush. Så dere er herved; det blir ikke for mye retro fra meg denne påsken. 

SAMSUNG CSC
Easter… IT’S DTHERE!

På onsdagen begynner LAN-helvete igjen. Vi skal som vanlig danke ut TG med EEs eget super show, som består av Mnt Dew, kebab og Killing Floor. Denne gangen joiner Stig for første gang, siden han ble tatt opp i EE etter å ha fått seg stasjonær PC (Som jeg satt sammen). Sannelig på tide, for han kalte seg gamer, men spilte aldri PC som er overlegne spillplattformen. Ja, tro det eller ei, men til og med jeg som driver en retrospillblogg syns det. Min blogg, mine meninger, min lov! Dere kommenterer aldri noe uansett så kan skrive hva jeg vil!

WP_20140412_16_32_52_Pro
Føkk ski!

Ellers gikk jeg på truger for første gang i mitt liv…Ok tilbake til gaming!

Jeg så på Nintendo Direct med Sakurai som snakket fult og holdent om Super Smash. Først og fremst skal 3DS-utgaven komme ut før Wii U, noe jeg syns er humbug, men forståelig fra deres ståsted. 90% av alle Wii U-eiere ville nok prioritert HD-utgaven lenge før 3DS. Det jeg heller syns Nintendo skulle var å slutte å tenke profitt, og heller fokusere på Wii U,  slik at den ble ordentlig gjennomført og ikke utsatt eller forsinket eller hva nå enn den er nå. Og hvor er Mewtwo? Captain Falcon, Jigglypuff og Ness?

Pappa måtte dra meg med på en Burgesjappe som het Bergbys, en lokal Telemark-kjede som hadde skitgod burger, ordentlige potetbåt-pommes fritt og verdens beste milkshake!!! I butikken tvinger’n meg også til å kjøpe godis. Rett fra diett til å smøre meg tilbake til hvalross-size igjen…

Jordbær ostekake-milkshake... Jaaa....
Jordbær ostekake-milkshake… Jaaa….

Ellers så kan det jo hende dere hører mer fra meg på hytta. Sitter kun på nettbrett og ice-nett som ikke drar for spenstig i fra seg, er jeg heldig, og dere uheldig, så vil denne posten se dagslyset. God påske til alle dere som ikke jobber 😀 Og til alle dere som jobber; Slutt å syt for dere jobber ikke på Coop Mega!