Fjells til fjolls

Ahh, sol ute og alle de vakre spillene som ligger inne.  Selv om jeg faktisk ikke gjør en ting av det jeg tenkte jeg skulle gjøre, så er det veldig behagelig å bare traske rundt på fjellet og ikke gjøre en ting.

SAMSUNG CSC

 

Jeg rørte litt på meg i dag for å fjerne litt påskefett, men hadde ikke mer vett enn å gafle i meg mer godis på kvelden. Fun Light <3 Men det jeg skulle fram til, var at jeg fant en stein som viste seg å være Norges nasjonalstein Thulitt.

“Sjelden” stein som befinner seg i Telemarks-området, spesielt i Sauland og Hjartdal hvor jeg befinner meg nå. Steinen ble oppdaget for omkring 200 år siden, og er oppkalt etter Ultima Thule. Dette er i nyere tid et uttrykk for noe som ligger jævlig nord, eller “Siste utpost” eller noe. Stammer fra gresk litteratur som beskriver Thule som et sted 6 dager nord for Storbritannia med skip. Kanskje et sted her i Skandinavia. Jo mer du vet! NÆÆÆÆÆT!!!

SAMSUNG CSC

 

Ellers har jeg ikke så mye gaming relatert å komme med. Annet enn at jeg skrev en feature hos Spillfeber om topp 15 babes. Likte ikke å skrive “sexy” i tittelen, da jeg synes det var å selge seg vel mye. Personlig har jeg prøvd å være morsom (Haha, beste spøken så langt på bloggen) og samtidig prøvd å få den til å være så uskyldig som overhode mulig.

Så at noe mente det var bortkastet tid, og er det en ting jeg hater, så er det som Kristoffer kaller for “Social Justice Warriors”. Bare fordi jeg nevner kvinner der, og framtrer dem på en morsom og positiv måte, må det selvfølgelig bli ansett som useriøst, og antageligvis mannsjåvinistisk eller noe. Hele greia er humoristisk ment, og jeg legger til langt flere egenskaper enn utseende til for å bedømme karakterene. Må slippe ut litt damp… eller svette som vi hvalrosser kaller det.

Noe for Vidar tenker jeg, siden han elsker alt av dubbedingser. Fikk prøve den av pappa. Det er et stativ som skal holde kameraet i vater til tross for at du beveger deg en del… brukte det til selfie da. Seriøst så var det jo ellers litt vanskelig å ta bilde av stativet ellers :P Gikk lei Fun Light under skapelsen/konstruksjonen/skrivingen av denne bloggposten :P BLÆH