Et rop fra graven

For de av dere som endelig trodde man hadde blitt kvitt meg, tok jaggu meg feil. Jeg er her enda, større og verre enn noen gang tidligere!

Jeg poster bare en kort liksom greie her nå, så de av dere som later som om man følger med for å ikke såre meg har noe å… Late som dere følger med på… Jah… Grunnen til det minimale spetakkelet, eller spekkakkelet, er selvfølgelig rett og slett fordi jeg er opptatt med å være lat, og si til folk jeg leser til eksamen.

Jeg har kommet med lite etter SpillExpo, både her, Spillfeber og SecretChest. Det har alltids kommet ut 3 filmer jeg ikke har postet her som kan være brydderiet verdt å snu seg bort ifra. Om dere er litt mer tålmodig skal de skje noen spennende ting på SecretChest i desember 😉

Jeg lover å legge ut noe her i løpet av desember, men er liksom så mye som skal se, bådd av jobb(Mega), Spillfeber(Som har gitt meg 5 spill å anmelde), og et kult juleprosjekt hos SecretChest, for å ikke snakke om å bli ferdig med eksamen da!! Pyttsann.. Skrives det slik? MIN BLOGG!!

Retrosiden har jeg ikke fått inn så altfor mye nytt, men har noen gobiter liggende på lur 😉 Time vil show!

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC