En ubetydelig fredag

I dag er det den store dagen, jepp jeg snakker ikke om at det er lansering av Legend of Zelda: Wind Waker HD, men at det er fredag. Den mest perfekte dagen for gamere og alle andre frihetsnytere, sånn bortsett fra de som jobber på Mega.

Dette blogg-innlegget blir mitt første med videoklipp laget av meg! Det blir oppaking og filmsnutt fra Wind Waker HD i dag. Det blir ikke nødvendig å kjede dere med mer tekst, når dere kan høre på pustingen og stønning min i disse fantastisk resignerte… Ehm, regisserte filmene jeg har laget kun fordi det er fredag.

Første film handler om stønning og oppakning av Limited Edition’n av spillet:

Andre film handler om pusting og snufsing, og litt footage av HD-versjonen av Wind Waker:

Liten Bonus siden dette skal være retro, til tross for at Wind Waker HD er remake av et retro spill.

Hvem trenger smarttelefon når man har dette?
Hvem trenger smarttelefon når man har dette?

Ting var så mye bedre da vi var små, dette bildet beviser det. Kameraet stikker 2 cm ut av konsollen, egen printer drevet av 6x AA batterier. Oh Boy, hadde til og med farger på de fleste spilla. Noen som tør å si imot meg?

Jeg vil også bruke denne posten til å formidle et litt mer seriøst budskap. Warhammer Online: Age of Reckoning vil bli lagt ned 18. desember i år. Det er ikke mye tid, men fremdeles nok litt til å bli kjent med spillet. Det er ikke F2P, og jeg har en haug med spilletidskoder liggende. Så om du vil ta deg tid til å teste det beste MMO-spillet laget før det blir slukt av WoWs vrede, er det bare å kontakte meg for å få en kode. Mitt navn in-game er “Kantenstain” og spiller på serveren Karak-Noul.

No matter which provinces you serve, no matter which tour of duty you pull, no matter what town you call home, the enemy is out there waiting. – Captain Strasse of the Empire.

Trykk på bildet for Eyefinity-oppløsning
Trykk på bildet for Eyefinity-oppløsning