Eksponering

Da var denne helgen også overstått… overstått i den forstand at kosingen er over og tilbake til eksamenslesning. Pytt pytt! Secret Chest + Martin og Line – Aleks var innom SpillExpo, og i motsetning til Gigacon ble vi ikke skuffet! Endte med å vanke rundt med Sebastian som vanlig! Greit å ha noe dedikerte faste deltagere så slipper man å lære seg og kjenne nye folk!

Var halvprissalg på spill. Mario Kart 64 var der, men var nøyaktig 100kr dyrere enn denne tittelen, så det ble denne Larsen punga ut... som alt annet denne helga.
Var halvprissalg på spill. Mario Kart 64 var der, men var nøyaktig 100kr dyrere enn denne tittelen, så det ble denne Larsen punga ut… som alt annet denne helga.

Det var mye å se på i år som alltids. Retromuseet var der, men for vår del ble det ikke like interessant. Må være fordi de ikke hadde fått inn noe nytt… BA-DUM-TSSS! Helt saklig så var det mye interessant der, men Retroland ble det store tilholdsstedet fordi de arrangerte konkurranser og luftig plass.

Big Duke. Originale Xbox-kontrollen. Er det største beistet jeg har sett med unntak av Wii U Gamepad. Larsen måtte punge ut for denne som alt annet denne helga.
Big Duke. Originale Xbox-kontrollen. Er det største beistet jeg har sett med unntak av Wii U Gamepad. Larsen måtte punge ut for denne som alt annet denne helga.

Og når vi snakker om konkurranser; Line vant en Commodore 64 med masse stæsj og et spill. Snakk om heldig der gitt, men jeg… JEG… vant en Dragon Age-plakat! Plakaten vant jeg i et lykkehjul, og jeg fikk den ene gullflisa som var der, men da jeg fikk den sa bare EA-arrangøren «Beklager, men du skal få en vanlig premie.» Så fikk jeg samme plakat som Larsen fikk da han vant på en hvit og vanlig flis. Det var også en opptellingsfeil ved quizen jeg deltok på hos Retroland. Da Stig ble trukket som vinner protesterte jeg siden jeg hadde et poeng mer enn han. Det hele endte med at opptellingsansvarlig insisterte på å kjøpe meg en en førstetrøstepreime: En Wario-skyggelue!

Hadde beste resultatet på Spillquiz, med hjelp av Stig og stuff ofc. Men Larsen slapp iallefall å punge ut for denne! Mye enklere "å vinne SpillExpo" enn det det er å vinne noe som helst i spillquizzene til Jon Cato og Magnus!
Hadde beste resultatet på Spillquiz, med hjelp av Stig og stuff ofc. Men Larsen slapp iallefall å punge ut for denne! Mye enklere «å vinne SpillExpo» enn det det er å vinne noe som helst i spillquizzene til Jon Cato og Magnus!

Vi prøvde å lage en film, men har absolutt ingen formening om hvordan den blir. Gikk opp til Jon Cato og trygla og ba om å få ha han med. Ble veldig nervøs da han begynte å se på klokka mens han nølte. Jeg lovde han at det ikke skulle ta mer enn 5 sekunder, noe som kunne ha gått om Stig ikke stod å filma cosplay-jenter!! OMG jeg trodde jeg skulle DØ! Vi burde vinne en pris for årets mest innpåslitne og kleine YouTube-kanal! Vi er liksom litt som Sega på 90-tallet. Vi prøver hardere! Ikke bedre nødvendigvis…

Jo, ta en titt på Cosplay-Kristian! Klarer dere å gjette hvem det valkevisende bustehuet er? Trykk på bildet så får dere svar 😉 Greia her var å ha et cosplay som ikke så ut som et cosplay! Snike-cosplay!

Such cosplay, much recognition!
Such cosplay, much recognition!

Helga er overstått med enda en expo bak seg, og masse kattehår i sofaen. Må elske katteeiere og klærne deres… Men lever enn så lenge! Får prøve å lande tilbake i den virkelige verdnen innen imorgen. Da er det ingen nåde og kun full trøkk med eksamenslesning og sånne ting!

PS: Gratulerer til Sebbe som vant Retroland sin Melee-turnering!