Dødtid

Jeg vil bare beklage at det har skjedd så ekstremt lite på bloggen i det siste. Jeg vet de fleste av dere er glade for å slippe å lese våset mitt siden mange av dere føler dere må, men jeg har lovet meg selv å være en søyle i livet deres. Søyle som mest trolig står midt i veien for der dere skal, og ikke som i metaforen for noe som er stabilt og pålitelig.

Det første som skal nevnes er at TreasureCon ikke ble en total katastrofe! Jeg skal innrømme jeg var litt «spent» før messen startet, men dette gikk overraskende bra! For de av dere blogglesere der ute som kun kjenner meg igjennom denne bloggen skal jeg kort oppsummere hva denne spillmessen gikk ut på.

SAMSUNG CSC

 

Dette var en spillmesse som hovedsakelig gikk til å promotere YouTube-kanalen vår: «Secret Chest«. Merkelig nok så promoterte vi ikke så mye for kanalen, men messen sjel og motiv var først og fremst å ha det gøy.

Larsen, Peter og jeg dro fredags formiddag fra Slemmestad med en Bang & Olufsen TV med knust beskyttlsesskjerm. Vi møtte på Stig, Sebbe, Kim(broren til Stig) og Line da vi ankom Toten.

Der lasset vi av alle sakene våres, og Stig og jeg dro ut for å hente Kenneth. Han var sikker på jeg hadde bedt han om å dra til Toten for å drepe han der. I følge han så var det så øde der at det ville jo ikke vært noen vitner for å bevitne hendelsen. Vi dro deretter ut for å finne meg en ny bukse, men ingen passet meg fordi alle var for små. I følge damen som jobbet på Cubus var jeg ikke for feit, heller det at alle andre i Toten var så kraftige at min størrelse forsvant så fort.

SAMSUNG CSC

 

Vi dumpet Kenneth av og stakk deretter videre for å finne stempler og… bukse. Vi møtte visstnok på Jaye128, en av mine «fans». Eneste var at jeg ikke så eller hørte henne, men hu var der på Panduro sammen med oss tydeligvis. Er vel så høyt elsket av fansen at at de ikke tør å hilse på meg får jeg vel anta.

Videre rigget vi i stand TV-ene og alle konsollens i kronologisk rekkefølge. Jeg fortalte at Bang & Olufsen TV-en hadde sprengt ene skjermen sin på vei til Toten, og totningene trodde jeg kalte den for «Bang» fordi den smalt på veien opp. Det var noe så helt sykt med TV-en var at lyden var kraftigere enn anlegget i gymsalen. Kenneth kom over til oss å ba oss skru av anlegget fordi de prøvde å sove på andre siden av salen, og trodde ikke på meg da jeg sa at det var kun fra selve TV-en.

Lørdag morgning braste det en haug med handballjenter inn i hallen. De forstod åpenbart ikke hva «reservert» betø, og bare begynt å trene i hallen. Provosert som jeg ble så lot vi dem bare holdt på fordi Peter hadde hørt noe om at det var greit? Var iallefall ingen skade skjedd etter at de forlot lokalet.

Klokken 1100 stod det to stykker ute å ventet på å få slippe inn. Deretter kom det omkring 40 til og OA, en «totnisk» avis, kom innom og skrev en hyggelig artikkel om oss. Fokuserte på en guttunge mer enn de fokuserte på selve messen, men men. Etter quizer, aktiviteter og Smash-finalen hadde vi hatt omkring 120 besøkende. De fleste dro etter Smash-tuneringen. Mange gikk faktisk bare rett ut døra sekundet de tapte utrolig nok.

SAMSUNG CSC

 

Syns det var litt trist at folk kun kom for den slags og ikke unnet seg å være litt sosial med likesinnede. De prøvde heller seg ingenting på alt det vi hadde satt fram, men hver sin smak antar jeg. Det var til og med to stykker som kom, betalte, gikk inn, og forsvant før det gikk to minutter. Beklager, men Gamescom ligger i Køln, og koster ikke 30 spenn.

På kvelden skulle Larsen, Stig og jeg spandere pizza på folk som hadde hjulpet oss. Jeg og Larsen ble hengende litt etter fordi vi ble låst ute og fant ikke bilnøklene hans. Ikke noe av det uvanlige for å si det slik. Stig kom tilbake og låste opp, og da hadde ALLE de andre dratt til en maken restaurant etter Aleks sitt ønske, som lå veldig mye lengre unna. Vi endte bare opp med å kjøpe pizza til hverandre. BESTE ARBEIDSGIVERE NOENSINNE!

Søndagen gikk langt roligere for seg, og vi hadde da kun 27 stykker innom. 25 av dem forsvant når Smash-turneringen var omme. Jeg må si meg godt fornøyd med dette som er prøveprosjekt og dette var veldig morsomt å ha gjennomført. Legg merke til «å ha gjennomført». Var helt gåen mandagen etter. Rett og slett knust, men jeg vil gjerne gjøre det igjen! Så personlig så håper jeg på at det lar seg gjøre!

SAMSUNG CSC

 

Tilslutt så var det et par småhistorier fra messa som jeg syns var verdt å nevne. Det var en far og en sønn som kom innom. Faren var ivrig Sonic-fan, men hadde aldri fått testa Sonic R som vi hadde stilt ut. Dette var visstnok et av de absolutt få spillene han ikke hadde fått prøvd av Sonic, og var helt i ekstase over å endelig få prøvd det, og til og med på original konsollen som han påpekte gang på gang. Han hadde ikke testa Sonic Boom enda, og sa til han at det hastet ikke, kos deg heller med Sonic R sa jeg.

En annen kort en var en kid, Johann tror jeg han het, som hadde en Wii U, men aldri hadde prøvd Smash. Han fikk spille sammen med oss gutta så vi fikk lært han opp litt, og tilslutt turte han å delta i Smash-turneringen. Han tapte, men vi(«vi» som i Stig) ga han Super Smash Bros. for Wii U i trøstepremie. Guttungen hadde nesten ikke ord og var på randen til å gråte… helt til vi begynte å snakke om at vi var kjenninger av SvenZen og Level UP og da var de mye viktigere… hva har de gjort for han lissom?

Jeg vil takke alle som hjalp til med å holde messen i stand! Uten Kenneth, Peter, Kim, Sebbe, og alle vennene til Stig, som jeg må ærlig innrømmet jeg skurrer litt på navnene til, ville ikke messen kunne funnet sted. Jeg er veldig takknemlig!

Mer tekst under bildene (yaaay o^w^o)

Utenom messen har det ikke skjedd noe annet enn at vi tapte enda en Spillquiz, og INGEN nevnte er pip av TreasureCon. Selv om alle var invitert pga Facebook vennelister osv osv. Alle har vel hørt om oss, ikke sant? De er bare sjalu og vil ikke nevne oss, ikke sant?
Denne gangen vant Kirkens Bymisjon trøstepremien, og man klager ikke på at de vinner, spesielt ikke siden de forrige trøstepremiene har gått til de to samme lagene hver gang. Vi lå på en fjerdeplass med 30 poeng bak Level Up i første runden, men andre runden er et stykke historie som aldri skal få se sitt dagslys.

Vi bestemte oss for å pøse ut noen filmer mens TC-hypen enda kanskje kunne smitte litt over på antall seere. Jeg kom ut med et DYKG-plagiat som fikk veldig mikset omtale, stort sett på «stemmeskuespillet» mitt. Ta en titt og riv av ørene deres om det blir for fælt.

.