Det er ikke dødt, men bare sprøtt

Har vært stille på bloggen her fordi jeg har hatt en del å gjøre, men nærmer seg noe i nærheten av å kalle leiligheten for nesten ferdig… aktig. Ting tar tid når man må tømme «huset med det rare i», og pendle kollektivt mellom Oslo og Slemmestad. Ikke akkurat drømmetilværelsen, men alt er bedre enn å jobbe på Mega. Selv det å være en hvalross er bedre enn å være på Mega.

Jeg fikk i oppgave av Spillfeber å komme med «spådommer» til disse Steam-Univers kunngjøringene. Jeg kom med en del tanker om hva som kunne komme, og jeg traff noenlunde godt på noen av punktene. Det beste var å få høre rosen man fikk av sin enorme og usedvanlige innsats; «Du tok bare det åpenbare». «Du fikk det godt lagt opp av mediene rundt deg». «Du er feit». Det ble bare til at jeg måtte leve med å ikke være flink allikevel. Hører Geo i hodet mitt kommentere dette: «Cry me a fuckings river!»

Pokker ta forbannelsen Larsen ga meg, og den røde tråden han har hektet fast i bloggen min. Her hadde jeg tenkt å ha en skyllebøtte av mine følelser, men blir nødt til å ha noe retrostuff istedenfor. Jeg vet, jeg vet. Dere blir ordentlig skuffa nå, men slik er det nå engang bare.

SAMSUNG CSC

Vel, her har dere et lite stykke retro. Den der er etter min mening 90-tallets beste maskin, og 90-tallet er storhetsperioden for spillindustrien etter min mening, og dette er min blogg så min mening er LOV! Dette gir ikke akkurat Dreamcast’n beskjeden plassering på konsoll-rangeringen min.

For de av dere som har hodet på plass, ser kanskje at Dreamcast’n står i et utstillingsskap… Med flere etasjer! Hva mener dere burde stå under i «The Hall of Fame»? Eller hva tror dere jeg allerede har satt der er?

Jeg har lenge vurdert å skrive om hva som skjedde med Sega, og hvorfor det gikk som det gikk etter min oppfatning. Alle vet hovedsakelig hva som skjedde, men jeg tenker å komme med en del detaljer. Gjerne kommenter her om dere syns det høres interessant ut.

Nå orker jeg ikke skrive mer her, til tross for at jeg poster dette nå, så satt jeg oppe til halv to på natta, og skrev dette med terrassedøra oppe. Puster dogg og føler at fingrene mine stivner snart. Det skjønner nok alle her er en løgn, for hvalrosser er dekket av spekk og reagerer ikke på kulda.