Bortreist

Da har det gått en uke siden jeg var på jobb sist, og jeg kan trygt si at livet er lysere på den andre siden. Har prøvd å rydde leiligheten et par ganger før jeg dro til Sandane nå på torsdag, men til ingen nytte. Får heller gjøre det når jeg kommer hjem igjen… ja særlig.

Ja, er i Vestlandet og nyter livet i en simplere, men roligere tilværelse. Claire har familie der, så det ble en kort biltur over dit. Man skulle jo tro at jeg kunne ta igjen litt tapt spilletid i bilen på vei til Sogn og Fjordane, men jeg er velsignet med reisesyke så fokuset gikk mer på å holde baksetet rent.

N64-spill er alltid et velkomment syn.
N64-spill er alltid et velkomment syn.

Rett før vi dro fikk jeg samlet alle spillene jeg har fått anskaffet meg denne sommeren, slik at jeg har noe som kan minne meg på hva jeg har å glede meg til når jeg kommer hjem. Tok noen bilder, men fant ut at jeg droppet å legge dem ut her.

Det slo meg plutselig, da jeg tok bildet, at bloggen min er fylt med slike fotografier, og lite variasjon har det blitt med tiden også. Fra et utenforstående synspunkt må jo hele bloggen være spillverdenens svar på en rosablogg. Hvem er det jeg prøver å lure? Alle syns dette er en rosablogg!

Spørsmålet blir; hva skal man gjøre istedenfor? Ta bilde av meg og vennegjengen? Har ikke venner så det blir jo vanskelig. Bildet av middagen og bakverket jeg lager? Da hadde det bare blitt pizzaesker. Bilder av natur og skog? Er jo aldri ute heller så…

Tror vi går tilbake til rosabloggen jeg nå!
Tror vi går tilbake til rosabloggen jeg nå!

Det var verdt et forsøk, men jeg tror jeg går tilbake til å ta spillbilder igjen. Har ingenting å bevise her uansett!

Snubla over denne lille krabaten mens jeg var ute i Oslo.
Snubla over denne lille krabaten mens jeg var ute i Oslo.

Er ikke lenge igjen før noen har bursdag. Dere får gjette hvem det er sin tur neste gang 😉